Sports de ca Nostra

El Futbol Base proclama els Campions a Son Moix

bramon-20-47-20_gOrganitzada per la FFIB i DIARIO DE MALLORCA, la Festa de Campions de Futbol Base ha guardonat els Campions del Futbol Base en el marc de Son Moix (Iberostar Estadi). Centenars de futbolistes joves i desenes d’equips de totes les categories han rebut els trofeus que els acrediten com a vencedors de les lligues respectives.

Una altra vegada, la simpatía dels centenars de federats que rebien el reconeixament de la FFIB ha alegrat el camp de Son Moix. Un sector de les grades de l’estadi se va omplir de futbolistes joves i familiars que els acompanyaven.

>>GALERIA DE FOTOS Diario de Mallorca>>

A l’escenari, diversos jugadors mallorquins destacats, directius del Diario de Mallorca, i autoritats esportives que feien entrega de les copes i les medalles. Hi varen acudir Rubén Bover, migcampista del Barnet Football Club; Dani Nieto, davanter del Numància; Alpha Dionkou, lateral del Manchester City; Toni Moyà, migcampista de l’Atlètic de Madrid; Carlos Barrón i Antonio Vadillo, porter i nou tècnic del Palma Futsal; i Cata Thomas, portera de l’Collerense i de la Selecció Espanyola sub-17.

El Diario de Mallorca informará amb profusió d’imatges de la Festa del Futbol Base. El diari també té previst publicar un suplement especial sobre aquest esdeveniment esportiu.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.