Sports de ca Nostra

José Hila i Llorenç Huguet inauguren la remodelació integral del camp de futbol de l’Antoniana al Camp Redó

Inauguració placaHila: “Em vaig comprometre amb els nins i nines, pares i mares, i la directiva del Club Independent i hem complit amb la paraula donada. Hem invertit  al barri per a millorar la vida de les persones

 

GALERIA DE FOTOS

 

La inversió de 268.339 euros ha permès dotar al camp de la nova gespa artificial, a més d’un innovador sistema d’il·luminació Led que reduirà el consum energètic en un 73% i nous equipaments esportius

 

Palma, 19 de juny.- El batle de Palma, Jose Hila, i el rector de la UIB, Llorenç Huguet, han inaugurat avui les noves instal·lacions remodelades del camp de futbol de l’Antoniana, al Camp Redó.

 

A l’acte hi han assistit també la regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; així com el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Carles Gonyalons; el president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, Miquel Bestard; el president del Club Independent Camp Redó, Francisco Moranta i altres membres de la corporació.

 

Hila ha agraït a la Universitat la cessió de la instal·lació que ha fet possible aquesta remodelació, que s’ha pogut dur a terme gràcies a la Llei de Capitalitat, així com la feina de tot l’equip de l’IME que ha contribuït a fer realitat aquestes noves instal·lacions. Segons ha explicat, aquesta reforma respon a un compromís “amb els nins i nines, pares i mares, i la directiva del Club de futbol de l’Independent i hem complit amb la paraula donada. Hem invertit al barri per a millorar la vida de les persones”.

 

A mitjans del mes de juliol els jugadors del Club de futbol Independiente començaran els entrenaments de pre-temporada a les noves instal·lacions. En aquest sentit, el seu president s’ha mostrat optimista per la nova temporada, que ja compta amb un creixement de cinc equips de les diferents categories.  Moranta ha agraït al batle la inversió al camp que per ells ha estat “tornar a viure, sinó s’hagués fet aquesta reforma estaríem morts”.

 

Millores de la instal·lació

 

Cort ha invertit en aquest camp un total de 268.339 euros, que provenen del pressupost de la Llei de Capitalitat. Aquesta inversió ha permès instal·lar la nova gespa artificial i condicionar el camp, que ha substituït l’històric camp de terra on jugava l’Independiente. A més, aquesta reforma és pionera en el sistema d’il·luminació, ja que per primera vegada s’instal·len a un camp de futbol  projectors LED de 210 W  d’alt  rendiment, que suposarà un estalvi energètic d’un 73% del consum.

 

Entre d’altres millores destaquen: el nou sistema de drenatge format per dues canaletes, que permetrà la circulació  de l’aigua de reg i de pluja; la instal·lació de noves xarxes de protecció al fons oest de 7,5 m d’alçada  per tal d’evitar la pèrdua de pilotes, la reparació dels murs de separació i la renovació de l’equipament esportiu.

 

Un dels aspectes a destacar d’aquest projecte és l’estalvi del 50% del pressupost inicial gràcies al anivellament de la base amb zahorra artificial de 20 cm i sobre la que s’assenta una làmina de polietilè p.e. per a la seva impermeabilització.

Los comentarios están cerrados.