Sports de ca Nostra

Prop de 500 persones s’han sumat al programa gratuït de Nordic Walking Saludable

.Nordic Walking SaludableAquest dissabte finalitza al Centre de Salut de Sant Agustí el programa de les 12 rutes de Nordic Walking Saludable organitzat per l’Institut Municipal de l’Esport (IME) i la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut i la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca. Aquestes rutes d’iniciació al Nordic Walking han tingut lloc a diferents barris de Palma amb el punt de sortida des dels centres de salut.

 

La col·laboració entre entitats ha estat clau per a impulsar aquestes jornades gratuïtes a les quals han participat quasi 500 persones.  En aquest sentit, la tinent de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha manifestat la seva satisfacció per la bona acollida del programa per part dels ciutadans “aquesta positiva resposta dels ciutadans indica la necessitat que existia de fomentar una activitat que creix i que s’està consolidant a Ciutat”, ha destacat.

 

Un dels principals objectius del programa de Nordic Walking Saludable és acostar els ciutadans a una activitat sana i incorporar-la a la seva rutina i dins el seu entorn habitual, per a millorar a curt termini la seva qualitat de vida donant-los eines per a adquirir hàbits saludables. La marxa nòrdica és una activitat molt apropiada per a tots els grups de població, fàcil d’aprendre i que aporta nombrosos beneficis per a la salut, a nivell fisiològic, psicològic i social.

 

Los comentarios están cerrados.