Sports de ca Nostra

PRESENTACIÓ I CONGRÉS DE FUTBOL BASE

DCIM107GOPRO

DCIM

Aquest dimecres, dia 14 de juny, a les 12 hs., la FFIB presenta el I Congrés de Futbol Base.

El president Miquel Bestard presidirà l’acte, que tendrà lloc a la Sala d’Actes de la seu Federativa.
 
El I Congrés de Futbol Base té com a objectiu debatre la situació de la práctica del futbol en edat escolar i posar sobre la taula, a més d’altres qüestions, els recents casos de violència entre els espectadors.
 
A la presentació, s’explicarà el programa de les dues jornades del Congrés (16 i 17 de juny), al qual s’han convidat representants dels clubs, dels pares i mares dels futbolistes, dels àrbitres, dels entrenadors, dels tècnics i dels espectadors. Hi haurà ponències i taules de feina on se cercaran solucions a totes els problemes que afecten el Futbol Base de les Illes Balears.
FFIB

Los comentarios están cerrados.