Sports de ca Nostra

l’Sporting Sant Marçal ; Els Benjamins B han perdut la final.

MBA3879-300x200Aquest matí els Benjamins B han pedut dins el camp de Son Flo, la final dem campionat de Mallorca de segona regiomal, l’Esporles s’ha imposat per un ajustat 4-3.

El partit a estat molt emocionat donat l’ajustat del marcador, el primer a marcar en el primer quart a estat l’Esporles, i amb aquest resultat han acabat els primers vint-i-quatre minuts.

_MBA3870

El quart gol de l’Esporles.

A la segona part l’Sporting ha reaccionat i ha aconseguit donar la volta al marcador, en el tercer quart posant un esperançador 2-1 a favor dels nostres colors una jugada desgraciada quan pareixia que el nostre porter blocaria el baló, aquest ha botat just davant ell i l’equip de la Serra de Tramuntana a empat, pocs minuts més tard col·locava el 2-3, l’Sporting no s’ha rendit i ha tornat a empatar el partit, 3-3 i pocs minuts abans del final l’Esporles que només havia perdut un partit en tota la temporada, ha aconseguit el seu quart i el definitiu 4-3, proclama’n sé campió de Mallorca de la categoria de segona regional de Benjamins.

Els nostres jugadors han rebut la corresponent medalla de subcampió amb els aplaudiments dels nostres seguidors que no han aturat d’animar els nostres jugadors durant tot el partit, amb aquest sot campionat, els Benjamins B ha tancat una temporada més que brillant.

Per part de l’Sporting; Fernandez, Porquer, Tugores, Roibal, Mas, Gimenez, , Sergi Terrones, Lopez. Fatima i Pau Terrones.

 

l’Sporting Sant Marçal

 

Los comentarios están cerrados.