Sports de ca Nostra

El nou poliesportiu de Son Oliva estarà enllestit al gener de 2018

VisitaObresPoliesportiuLa inversió de la nova infraestructura esportiva és d’1.598.297 euros, que provenen del pressupost de la Llei de Capitalitat

José Hila: “Avui complim amb la paraula donada, amb un compromís del programa de govern i amb una inversió al barri donant resposta als veïnats que reclamaven un espai en condicions pels infants i joves,  una demanda històrica d’un barri amb molta tradició esportiva»

El batle de Palma, José Hila, acompanyat de la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll; la regidora de Funció Pública i Govern Interior i regidora de Districte Nord, Aurora Jhardi; el director general d’Esports, Sergio Rodríguez i el gerent de l’IME, José María González han visitat aquest matí les obres de la construcció del nou poliesportiu de Son Oliva- Son Ferragut.

 

A la visita també hi han assistit representats de les diferents associacions, clubs i entitats, esportives i culturals, de Son Oliva que han mostrat el seu interès i la seva satisfacció pel desenvolupament i els detalls d’aquest nou espai esportiu.

 

Hila ha destacat que “avui complim amb la paraula donada, amb un compromís del programa de govern i amb una inversió al barri donant resposta als veïnats que reclamaven un espai en condicions pels infants i joves”. Hila també ha  manifestat la seva satisfacció per aquest projecte que “respon  a una demanda històrica d’un barri amb molta tradició esportiva i que no tenia un equipament digne”

 

Acciona, empresa adjudicatària del projecte, executarà l’obra dins un  termini  de 8 mesos, per la qual cosa es preveu que la nova instal·lació estigui enllestida al mes de gener de 2018 i tindrà un cost de d’1.598.297 euros, inversió que es realitza a través del pressupost de la Llei de Capitalitat.

 

Per la seva banda, Moll ha agraït el treball del gerent de l’IME i la implicació de tot l’equip per aconseguir un nou espai esportiu i de convivència a un barri “molt actiu, que està fent una gran tasca social i que fa molts d’anys que reivindiquen aquest poliesportiu”.

 

El nou poliesportiu, que està ubicat al carrer Joan Bonet, tindrà capacitat per a 588 persones i unes dimensions de 2.347 metres quadrats de superfície construïda, distribuïts en dos grans espais: una pista esportiva de 1.570 metres quadrats, que inclou graderies, i un altre espai en forma de L destinat a vestuaris i accessos. La instal·lació disposarà de vuit vestuaris, un magatzem, banys masculins i femenins i un vestíbul. A més, estarà dotat de 13 places d’aparcament, dues de les quals es destinaran a persones amb discapacitat.

 

Cal destacar que aquesta instal·lació s’ha dissenyat perquè sigui completament accessible i sostenible. En aquest sentit, aquest poliesportiu disposarà d’una caldera de biomassa per ACS per afavorir l’ús d’energies renovables i minimitzar el consum d’energia.

Render

 

 

 

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.