El nou poliesportiu de Son Oliva estarĂ  enllestit al gener de 2018

10 junio 2017 | Por lorenzo | Categoria:

VisitaObresPoliesportiuLa inversiĂł de la nova infraestructura esportiva Ă©s d’1.598.297 euros, que provenen del pressupost de la Llei de Capitalitat

JosĂ© Hila: “Avui complim amb la paraula donada, amb un compromĂ­s del programa de govern i amb una inversiĂł al barri donant resposta als veĂŻnats que reclamaven un espai en condicions pels infants i joves,  una demanda histĂČrica d’un barri amb molta tradiciĂł esportiva»

El batle de Palma, JosĂ© Hila, acompanyat de la regidora d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll; la regidora de FunciĂł PĂșblica i Govern Interior i regidora de Districte Nord, Aurora Jhardi; el director general d’Esports, Sergio RodrĂ­guez i el gerent de l’IME, JosĂ© MarĂ­a GonzĂĄlez han visitat aquest matĂ­ les obres de la construcciĂł del nou poliesportiu de Son Oliva- Son Ferragut.

 

A la visita tambĂ© hi han assistit representats de les diferents associacions, clubs i entitats, esportives i culturals, de Son Oliva que han mostrat el seu interĂšs i la seva satisfacciĂł pel desenvolupament i els detalls d’aquest nou espai esportiu.

 

Hila ha destacat que “avui complim amb la paraula donada, amb un compromĂ­s del programa de govern i amb una inversiĂł al barri donant resposta als veĂŻnats que reclamaven un espai en condicions pels infants i joves”. Hila tambĂ© ha  manifestat la seva satisfacciĂł per aquest projecte que “respon  a una demanda histĂČrica d’un barri amb molta tradiciĂł esportiva i que no tenia un equipament digne”

 

Acciona, empresa adjudicatĂ ria del projecte, executarĂ  l’obra dins un  termini  de 8 mesos, per la qual cosa es preveu que la nova instal·laciĂł estigui enllestida al mes de gener de 2018 i tindrĂ  un cost de d’1.598.297 euros, inversiĂł que es realitza a travĂ©s del pressupost de la Llei de Capitalitat.

 

Per la seva banda, Moll ha agraït el treball del gerent de l’IME i la implicació de tot l’equip per aconseguir un nou espai esportiu i de convivùncia a un barri “molt actiu, que està fent una gran tasca social i que fa molts d’anys que reivindiquen aquest poliesportiu”.

 

El nou poliesportiu, que estĂ  ubicat al carrer Joan Bonet, tindrĂ  capacitat per a 588 persones i unes dimensions de 2.347 metres quadrats de superfĂ­cie construĂŻda, distribuĂŻts en dos grans espais: una pista esportiva de 1.570 metres quadrats, que inclou graderies, i un altre espai en forma de L destinat a vestuaris i accessos. La instal·laciĂł disposarĂ  de vuit vestuaris, un magatzem, banys masculins i femenins i un vestĂ­bul. A mĂ©s, estarĂ  dotat de 13 places d’aparcament, dues de les quals es destinaran a persones amb discapacitat.

 

Cal destacar que aquesta instal·laciĂł s’ha dissenyat perquĂš sigui completament accessible i sostenible. En aquest sentit, aquest poliesportiu disposarĂ  d’una caldera de biomassa per ACS per afavorir l’Ășs d’energies renovables i minimitzar el consum d’energia.

Render

 

 

 

Gabinet de ComunicaciĂł
Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados