Sports de ca Nostra

L’Espanya Hoquei Club rep un reconeixement de la Conselleria

2161610la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, el Director General d’Esports, Carles Gonyalons i Joan Noguera, gerent de la Fundació per l’Esport Balear, han rebut avui a l’equip Espanya Hoquei Club amb motiu de la consecució de la Lliga Elit Espanyola de Hoquei. A l’acte han acudit els jugadors, l’equip tècnic i el president de l’Espanya Hoquei Club i també el president de la Federació de Patinatge Sebastià Rico. Un any més i ja en van dos consecutius, l’Espanya Hoquei Club s’ha tornat a proclamar per vuitena vegada Campió de la Lliga Elit. Per aquest motiu, la consellera, Fanny Tur ha lliurat al president del club, Mateu Martorell una placa en reconeixement a la trajectòria del seu club i l’admiració cap als jugadors per haver arribat on són.

L’equip, tot i quedar a les portes de la Copa d’Europa, ha fet una temporada, que només es pot qualificar d’extraordinària, competint al més alt nivell i consolidant aquesta posició de cara al pròxim any.

2161580

Los comentarios están cerrados.