CCE Sant Lluis ; Benvinguts al món blau, Splash Sur Menorca

8 junio 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Splash-678x381El CCE Sant Lluís i Splash Sur Menorca, han arribat a un acord de patrocini per aquesta temporada i les venideres. La signatura protocol·lària ha tingut lloc a les mateixes instal·lacions del parc aquàtic situat a la zona costanera de Biniancolla amb Antonio Barber, Director de l’Splash Sur Menorca, i José María Vidal, vicepresident de la nostra Entitat, com a protagonistes.

El compromís suposa que Splash Sur Menorca s’incorpori com a patrocinador oficial de la secció de futbol del CCE Sant Lluís, consolidant així la seva aposta global per l’esport base a càrrec del Parc Acuatic.

En la mateixa línia d’altres acords rubricats en les ultimes dates, el comptar amb un seguit de patrocinadors de la localitat és la part fonamental per a la qual s’està treballant des de la nostra Entitat, amb la intenció d’enfortir el vincle entre l’empresa privada i el CCE Sant Lluís.

Splash Sur Menorca comptarà amb un seguit de contraprestacions, com a drets exclusius de la marca al Camp Municipal de Ses Canaletes, exclusivitat en la part frontal de les samarretes de l’equip Regional Preferent així com publicitat en els diferents canals de comunicació de la nostra Entitat.

Benvinguts a la família blava!

Comentarios cerrados