DUES NOVES RENOVACIONS AL REGIONAL DEL CCE SANT LLUIS

7 junio 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Foto-CCE-Sant-Lluis-51-1-678x381Dues noves renovacions per al segĂŒent curs s’han confirmat aquestes passades dates. El migcampista de 33 anys Carlos Stainer i el jove Othman Boutajbirt de 21 anys, continuaran com a integrants de la plantilla de l’equip Regional.

Carlos Stainer, conegut futbolĂ­sticament com Stan, seguirĂ  un any mĂ©s portant la batuta del centre del camp lluisser en la que serĂ  la seva quarta temporada al club. Stan va realitzar una gran temporada desprĂ©s de la seva entrada en l’equip a partir del Nadal, desprĂ©s d’acabar les seves ocupacions laborals que li impedien estar al 100% amb el grup. DesprĂ©s de la seva incorporaciĂł, acaba com el divuitĂš jugador mĂ©s utilitzat per a un total de 548 minuts on aporta dos gols i tres assistĂšncies en el cĂČmput individual.

En el cas de Othman Boutajbirt, la seva arribada a l’equip abans de l’aturada nadalenca, va ser un revulsiu per als blaus, donada la seva joventut i les capacitats tĂšcniques que aporta i de les que l’equip no tenia. DesprĂ©s d’un tram final on la seva aportaciĂł va ser decisiva en alguns moments, l’acord entre les dues parts no ha fet mĂ©s que refermar l’interĂšs per tots dos per seguir junts. En l’apartat estadĂ­stic, el jove migcampista lluisser, va aportar dos gols i dues assistĂšncies en els 840 minuts que va estar sobre el camp.

El club continua treballant en completar la plantilla amb vista al prĂČxim perĂ­ode competitiu i esperem poder informar aviat de mĂ©s incorporacions.

Premsa CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados