Sports de ca Nostra

La FFIB i el Govern Balear demanen «Joc Net» , Campanya per Educar mitjançant l’Esport

DSC_0326Miquel Bestard i la Consellera d’Esports, Francisca Tur, promouen una campanya per combatre la violència en el Futbol Base.

La final del campionat de les Illes Balears de la categoria Cadet va servir per dur a terme una iniciativa en favor del “Joc Net” “Fair Play” en el Futbol Base. El Govern de les Illes Balears, a través de la Conselleria de Participació i Esports, va col·laborar amb la Federació per fer pública la campanya “Compromís per Educar Mitjançant l’Esport” entre totes les categories de futbolistes en edat escolar.

Abans del partit de la Final del Campionat Cadet entre el Reial Mallorca i l’Atlètic Balears, que se va jugar en el camp Miquel Bestard de Bunyola aquest diumenge 4 de juny, les autoritats presents acompanyaren els dos equips al mig del camp amb els cartells que promouen el “Joc Net”. També pares i familiars dels jugadors posaren a les fotografies conjuntes.
Hi eren, a més de la Consellera Francisca Tur i el president Miquel Bestard, el director general d’Esports, Carles Gonyalons, el batle de Bunyola, Andreu Bujosa, els regidors Eduard Riera i Miquel Negre, i la presidenta del Bunyola CF, Esperanza San José.

La campanya “Compromís per Educar Mitjançant l’Esport” inclou consells dirigits als familiars i espectadors del Futbol Base, i per això els jugadors dels dos equips varen repartir targetes blanques entre el públic on es demana un comportament educat i respecte cap a les decisions dels tècnics i dels àrbitres.

 

FFIB    Fotos sportsdecanostra

DSC_0318 DSC_0324 DSC_0326 DSC_0330 DSC_0339

Los comentarios están cerrados.