Sports de ca Nostra

Palma dedica un carrer en homenatge a Lluís Salom

Carrer de Lluís SalomJosé Hila: “És un gest important de la ciutat, totalment merescut. Ara que fa un any de la seva mort era el moment per dir-li a la família que tota la ciutat està al seu costat”

 

El nou carrer de Lluís Salom està situat al barri de Nou Llevant, al costat de les pistes esportives del carrer Montevideo

 

Palma, 1 de juny de 2016.- Palma ja compta amb un carrer en memòria del pilot de motociclisme palmesà Lluís Salom. El batle de Palma, José Hila, i altres membres del Consistori han acompanyat avui a la família del pilot a l’acte de descobriment de la placa que du el nom del carrer, en un acte molt emotiu. L’Ajuntament fa així un homenatge al pilot quan se compleix un any de la seva mort, el passat 3 de juny de 2006 al circuit de Montmeló.

 

El batle ha assegurat que “des de la ciutat de Palma volem fer un reconeixement a Lluís Salom i a tota la seva família dedicant-li un carrer, que és un gest important de la ciutat, que està totalment merescut. Durant la seva trajectòria, tot i que que no va ser molt llarga perque malhauradament va morir massa jove, va fer grans coses i ens va enorgullir a tots els palmesans, amb tots els seus trionfs, la esportivitat, la seva alegria i les ganes de viure” que sempre va mostrar.

 

El batle de Palma també ha tengut unes paraules de suport per a la família del pilot, “una família amb molta tradició a Palma; ara que fa un any de la seva molt era el moment per dir-li a la família que tota la ciutat està al seu costat”.

El nou carrer Lluís Salom, que fins ara no tenia nom, està situat al barri de Nou Llevant, al costat de les pistes esportives del carrer Montevideo.

 

A l’acte de descobriment del carrer de Lluís Salom han assistit nombrossos familiars i amics entre ells, els pares i el padrí del pilot, a més de la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, la regidora de Sanitat i Consum, Antònia Martin, i altres membres de la corporació municipal. També ha estat presents, entre d’altres, la Consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, i el president de la Federació Balear de Motociclisme, Pere Mas.

 

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.