COMUNICAT DEL CE CAMPOS

1 junio 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

camposAra que la temporada 2016/17 està a punt de finalitzar, ens agradaria passar balanç de la feina feta aquest any i dels resultats obtinguts pels diferents equips que integren el Club.

Per començar, ens referirem al primer equip del Club que desprĂ©s de nou anys consecutius a la mĂ xima categoria balear, no ha pogut evitar el descens a Regional Preferent desprĂ©s d’haver-ho intentat tot, amb incorporacions en el mercat d’hivern i  canvi d’equip tĂšcnic inclĂČs. La temporada es va posar en marxa de forma complicada per diferents fets succeĂŻts l’estiu del 2016 i aquesta cĂ rrega ha estat difĂ­cil de superar. Tot i el disgust per aquest fet, assenyalar que la Directiva una vegada confirmat el descens matemĂ ticament, ja s’ha posat a fer feina per a confeccionar la millor plantilla possible amb l’objectiu de tornar a la Tercera DivisiĂł Balear.

Pel que fa al futbol base, podem qualificar la temporada 2016/17 com una de les millors, sinó la millor, ja que la feina feta ha donat els seus fruits i permetrà que a la propera temporada el Club tengui representació a la divisió més alta de de totes les categories (menys els juvenils).

Aquest fet que comentem s’ha assolit grĂ cies a l’ascens de l’equip cadet a primera regional, desprĂ©s d’haver quedat campiĂł en el seu grup, fet que li permetrĂ  aquest cap de setmana jugar el campionat de Mallorca de segona regional. Per tant, desprĂ©s d’aquest ascens, el Club Esportiu Campos tendrĂ  equips a les mĂ ximes categories de Cadets, Infantils, Alevins i Benjamins per a la propera temporada, fet que reflexa que la feina feta pels diferents cossos tĂšcnics Ă©s l’adequada i que suposa un gran orgull per un Club de poble com el nostre.

I no nomĂ©s Ă©s aquest fet que ens fa sentir orgullosos, sinĂł que n’hi ha d’altres, com Ă©s que els prebenjamins de segon any tambĂ© s’han proclamat campions del seu grup i jugaran a s’Horta el campionat de Mallorca de la categoria i que la resta d’equips han competit de forma extraordinĂ ria, superant amb escreix les fites posades a principi de temporada. Parlam de tots els equips integrats majoritĂ riament per jugadors de primer any de les diferents categories, des de prebenjamins fins a infantils, sense oblidar un any mĂ©s l’escoleta dels mĂ©s petits que ha participat a les diades coordinades pel Consell de Mallorca, acabant la temporada assistint a la Diada final feta a Son Bibiloni.

Per tant, des del Club, des de la Junta Directiva, nomĂ©s ens queda que felicitar i donar les grĂ cies a tots els cossos tĂšcnics del futbol base: Joan i Marcos, Tomeu, Blai, Txiqui, Paco i Andreu, Tomeu i Llorenç, Felip i Biel, Joan, Jaume i Pep, Tolo i Ricki, Mateu i Manolo, Andreu i Silver, Tofol, Sergi i Solete, Paco i Marco, Toni i Guillem, Miquel i Miquel, Toni i Jaume (els dos), aixĂ­ com a n’en JesĂșs que ha entrenat als porters mĂ©s petits. I tambĂ© agrair la tasca feta al primer equip a Joan, Silver, JesĂșs, Jaume, Andreu, Joan, Miki, Biel i menciĂł especial a n’Isa, que sense tu res seria igual.

Tampoc podem deixar de donar les grĂ cies a totes aquelles empreses que ens recolzen i que sense el seu suport seria molt difĂ­cil el dia a dia del Club, i com no, a l’Ajuntament de Campos que sempre estĂ  al nostre costat. I ja per acabar, a tots els que formen part de la familia campanera, d’una manera o altra, agrair el seu alĂš i que tan en els bons com en els mals moments sempre estan devora noltros.

Només ens queda desitjar a tota la família del futbol balear que passi un bon estiu i que la propera temporada sigui millor.

La Junta Directiva

131-250x230

Comentarios cerrados