Sports de ca Nostra

COMUNICAT DEL CE CAMPOS

camposAra que la temporada 2016/17 està a punt de finalitzar, ens agradaria passar balanç de la feina feta aquest any i dels resultats obtinguts pels diferents equips que integren el Club.

Per començar, ens referirem al primer equip del Club que després de nou anys consecutius a la màxima categoria balear, no ha pogut evitar el descens a Regional Preferent després d’haver-ho intentat tot, amb incorporacions en el mercat d’hivern i  canvi d’equip tècnic inclòs. La temporada es va posar en marxa de forma complicada per diferents fets succeïts l’estiu del 2016 i aquesta càrrega ha estat difícil de superar. Tot i el disgust per aquest fet, assenyalar que la Directiva una vegada confirmat el descens matemàticament, ja s’ha posat a fer feina per a confeccionar la millor plantilla possible amb l’objectiu de tornar a la Tercera Divisió Balear.

Pel que fa al futbol base, podem qualificar la temporada 2016/17 com una de les millors, sinó la millor, ja que la feina feta ha donat els seus fruits i permetrà que a la propera temporada el Club tengui representació a la divisió més alta de de totes les categories (menys els juvenils).

Aquest fet que comentem s’ha assolit gràcies a l’ascens de l’equip cadet a primera regional, després d’haver quedat campió en el seu grup, fet que li permetrà aquest cap de setmana jugar el campionat de Mallorca de segona regional. Per tant, després d’aquest ascens, el Club Esportiu Campos tendrà equips a les màximes categories de Cadets, Infantils, Alevins i Benjamins per a la propera temporada, fet que reflexa que la feina feta pels diferents cossos tècnics és l’adequada i que suposa un gran orgull per un Club de poble com el nostre.

I no només és aquest fet que ens fa sentir orgullosos, sinó que n’hi ha d’altres, com és que els prebenjamins de segon any també s’han proclamat campions del seu grup i jugaran a s’Horta el campionat de Mallorca de la categoria i que la resta d’equips han competit de forma extraordinària, superant amb escreix les fites posades a principi de temporada. Parlam de tots els equips integrats majoritàriament per jugadors de primer any de les diferents categories, des de prebenjamins fins a infantils, sense oblidar un any més l’escoleta dels més petits que ha participat a les diades coordinades pel Consell de Mallorca, acabant la temporada assistint a la Diada final feta a Son Bibiloni.

Per tant, des del Club, des de la Junta Directiva, només ens queda que felicitar i donar les gràcies a tots els cossos tècnics del futbol base: Joan i Marcos, Tomeu, Blai, Txiqui, Paco i Andreu, Tomeu i Llorenç, Felip i Biel, Joan, Jaume i Pep, Tolo i Ricki, Mateu i Manolo, Andreu i Silver, Tofol, Sergi i Solete, Paco i Marco, Toni i Guillem, Miquel i Miquel, Toni i Jaume (els dos), així com a n’en Jesús que ha entrenat als porters més petits. I també agrair la tasca feta al primer equip a Joan, Silver, Jesús, Jaume, Andreu, Joan, Miki, Biel i menció especial a n’Isa, que sense tu res seria igual.

Tampoc podem deixar de donar les gràcies a totes aquelles empreses que ens recolzen i que sense el seu suport seria molt difícil el dia a dia del Club, i com no, a l’Ajuntament de Campos que sempre està al nostre costat. I ja per acabar, a tots els que formen part de la familia campanera, d’una manera o altra, agrair el seu alè i que tan en els bons com en els mals moments sempre estan devora noltros.

Només ens queda desitjar a tota la família del futbol balear que passi un bon estiu i que la propera temporada sigui millor.

La Junta Directiva

131-250x230

Los comentarios están cerrados.