Sports de ca Nostra

Nou posta a punt de sa Selecció menorquina cadet

Selecció-Cadet-Penya-2Ahir sa selecció Cadet de Menorca va fer un entreno devant es infantil del Penya Orient, un partit especial per molts dells. Per una banda, el Penya Orient ha tancat la temporada 2016/17 juntament amb s’etapa infantil per en Josep, ha estat un motiu per estar molt satisfets poder-ho fer jugant amb la selecció Cadet de Menorca amb els campions de la categoria cadet.

GALERIA DE FOTOS

A la vegada van poder coincidir amb els companys d’equip en Miquel, en Pere i en David, per altre banda igualment contents per compartir equip amb en Marc i en Victor, i per part del Penya Orient, n’Isaac que és un excel·lent porter i avui a tingut que acabar el partit com a jugador i a més ens ha fet un gol.

Text i reportatge gràfic: Joan Truyol Cardona

 

Los comentarios están cerrados.