Sports de ca Nostra

Miguel Bestard felicita al Formentera per ascendir a Segona B

CapturaEl SD Formentera ja és equip de Segona B. La temporada 2016-2017 se recordarà amb una fita històrica pel futbol de l’illa pitiüsa, que mai havia tengut un equip en aquesta categoria.
Després de guanyar el campionat de Tercera Balear ha eliminat l’Alavés guanyant els dos partits (2-0 i 0-1) i s’ha consolidat com l’equip de referència de les Pitiüses.

FELICITACIÓ DE MIQUEL BESTARD

El president de la FFIB va contactar el mateix diumenge amb el president del Formentera per expresar-li la seva felicitació no només per l’ascens, sinó també per la gran temporada de l’equip, que s’ha situat dins l’èlite del futbol.

“L’ascens del Formentera és una gran notícia pel futbol de les Illes Balears –ha declarat Miquel Bestard–. En els darrers anys, diferents equips han pujat a la Segona B, demostrant que en aquesta comunitat hi ha qualitat futbolística i una afició admirable. Els dirigents del club SD Formentera i els habitants de l’illa se mereixen el reconeixament de tot el futbol balear”.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.