Sports de ca Nostra

3.000 infants participen a la festa de cloenda de les 16 escoles esportives de l’IME

 

 

Son MoixEls infants han realitzat exhibicions i tornejos durant tot el matí i han participat a les activitats obertes de la segona jornada d’esport inclusiu i a les activitats complementàries

Les activitats s’han dut a terme al Palau Municipal d’Esports Son Moix i als pavellons de Toni Pizà i Joan Seguí

 

Palma, 27 de maig de 2017.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) ha celebrat aquest matí la cloenda de les escoles esportives municipals i la segona jornada d’esport inclusiu amb la participació de 3000 infants i els seus familiars. Totes les activitats han tingut lloc al Palau Municipal d’Esports Son Moix, excepte l’exhibició de patinatge, que s’ha dut a terme al pavelló Joan Seguí, i l’exhibició de gimnàstica rítmica, que s’ha realitzat al pavelló Toni Pizà.

 

Els alumnes de les 16 escoles municipals han realitzat exhibicions i tornejos de les activitats que s’han desenvolupat aquest curs a les diferents instal·lacions de l’IME i als col·legis públics de Palma. Les escoles esportives municipals que han participat a aquest esdeveniment esportiu són: atletisme, bàsquet, rugbi, futbol, patinatge, voleibol, handbol, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, salts de trampolí, natació sincronitzada, judo, karate, taekwondo, esgrima i escacs.

A l’esdeveniment hi ha assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez,  així com col·laboradors i representants de les diferents escoles esportives , els quals han realitzat una visita a les zones on s’han dut a terme les exhibicions de les diferents modalitats.

 

Els objectius de les escoles esportives municipals se centren a promocionar les diferents disciplines, introduir valors mitjançant l’esport i fomentar la iniciació a les diferents modalitats com a instrument d’hàbits saludables. Amb aquest esdeveniment s’han posat en valor l’aprenentatge lúdic, la participació i la motivació dels infants durant el curs escolar, en línia amb l’impuls a l’esport base que desenvolupa l’IME.

Cal recordar que les escoles d’exteriors, els pavellons i els col·legis finalitzen dia 31 de maig i, les escoles municipals dels poliesportius municipals, Son Moix, Rudy Fernández, Xavi Torres i Germans Escales, dia 30 de juny.

 

Activitats participatives i II Jornada d’Esport Inclusiu

 

La II Jornada d’Esport Inclusiu, dirigida per la Fundació Rudy Fernández, ha tingut lloc a  la façana del Palau Municipal d’Esports de Son Moix de 9 a 14 h. S’han desenvolupat activitats obertes per a totes les edats amb l’objectiu de promocionar l’esport inclusiu i d’impulsar l’esport adaptat. Les activitats participatives que s’han dut a terme són: bàsquet amb cadira de rodes, voleibol adaptat, boccia, goalball, i minigolf adaptat; així mateix, l’Associació Discaesports ha realitzat una exhibició de bàsquet de 10.30 a 12.30 h.

 

Entre d’altres activitats ludicoesportives, els infants han conegut  nous esports com el hoquei herba o el tir amb arc, i han gaudit del circuit de cotxes amb pedals, un rocòdrom i dos castells inflables.

 

Les empreses i les entitats que han col·laborat en aquest esdeveniment esportiu són: BMN Sa Nostra, Fundació Rudy Fernández, Hoquei Herba Illes Balears i Mian. L’IME vol expressar el seu agraïment especial als clubs, les federacions i les empreses implicats en l’esdeveniment i que desenvolupen una labor de promoció esportiva i de transmissió de valors a la seva feina diària amb els infants.

 

 

 

Los comentarios están cerrados.