Sports de ca Nostra

ACTES 75 ANIVERSARI. PENJADES DE BANDERA ATB A CORT I CONSELL DE MALLORCA. ENTRENAMENT PORTA TANCADA.

CapturaA continuació vos convocam a una sèrie d’actes que tendrà lloc demà, tant en la commemoració del 75 aniversari, com de l’àmbit esportiu del primer equip.

Dissabte l’Atlètic Balears complirà oficialment 75 anys. Per part de la Comissió organitzadora demà estan prevists una sèrie d’actes que vos resumim a continuació.

AVUI

10:00 hores. Penjada de la bandera balearica a la balconada del Consell de Mallorca per part del president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat; i d’Ingo Volckmann, president de l’Atlètic Balears. La bandera romandrà fins dilluns.

11:00 hores. Penjada de la bandera balearica a la balconada de Cort per part del batle, José Hila, i del president de l’Atlètic Balears, Ingo Volckmann. La bandera romandrà fins dilluns.

 

A tots dos actes assistiran tant la comissió organitzadora, encapçalada pel seu president, Antoni Salas, el conseller delegat del club, Xavier König, el director esportiu, Patrick Messow i el misser del club, Antonio Diéguez.

11:00 hores. ENTRENAMENT DEL PRIMER EQUIP A PORTA TANCADA  A SON MALFERIT. Els mitjans podran accedir al finalitzar l’entrenament, devers les 12:20 hores, on seran atesos per Josico, qui compareixerà també amb el capità Esteban per valorar la tornada de l’eliminatòria contra el Toledo.

 

12:30 hores El president del club, Ingo Volckmann, acompanyat per la comissió organitzadora i per la primera plantilla, bufaran les espelmes de la tarta commemorativa del 75 aniversari del club a Son Malferit en acabar l’entrenament. Estaran presents en aquest acte els tres ex presidents de l’època més actual del club: Fernando Crespí, Dani Fiol i Toni Garau.

 

19:30 hores. Partit entre els veterans de l’Atlètic Balears i una selecció d’ex jugadors balearicos triats pel seleccionador Nico López. Posteriorment haurà sopar.

Carlos Hernández
 Jefe de comunicación y prensa

Los comentarios están cerrados.