RENOVACIONS CCE SANT LLUIS

24 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Foto-CCE-Sant-Lluis-140-678x381Zurbano, Basili i Manu, un any mes a Ses Canaletes

Segueix el treball a les oficines de Ses Canaletes amb la ferma de intenció de tancar la renovació de la seva plantilla i deixar la majoria de la feina feta per abans de les vacances. Tres jugadors de pes en la plantilla, Javier Zurbano, Basili Enrich i Manu Herrera, han prolongat la seva vinculació amb el Club una temporada més.

Javier Zurbano, davanter navarrĂšs i mĂ xim golejador de l’equip aquesta temporada amb 18 gols entre Lliga i Copa, continuarĂ  una temporada mĂ©s i signa el seu compromĂ­s per al nou curs. Davanter pur de 1,93 d’altura, la seva aportaciĂł aquesta temporada al grup a estat clau en la faceta ofensiva en els 2210 minuts que va disputar, segon jugador mĂ©s utilitzat de la plantilla.

Basili Enrich, igual que el seu company Javier Zurbano, es va incorporar a la plantilla a l’inici del curs 2016/2017, sent una de les revelacions de la temporada i un exemple de compromĂ­s i serietat per a la resta del grup. Un comodĂ­ usat per al bĂ© del grup, va actuar en diverses posicions del centre del camp aixĂ­ com, ocasionalment, al lateral dret. Amb 1715 minuts a les cames aquesta temporada, Enrich ha estat el sisĂš jugador mĂ©s utilitzat, mostra de la importĂ ncia del seu rol dins de l’equip. La seva renovaciĂł per una temporada Ă©s una demostraciĂł de la seva implicaciĂł amb el projecte que tant Club com a jugador han valorat molt positivament.

Manu Herrera, un dels estendards d’aquest equip, sumarĂ  un any mĂ©s al seu currĂ­culum esportiu vestint la samarreta luissera. El jugador que al setembre complirĂ  37 anys ha estat amb 2220 minuts el jugador mes utilitzat aquesta temporada, donant clares mostres aquestes dades de la importĂ ncia i estat fĂ­sic del lluisser. A part dels tres gols marcats i les tres assistĂšncies de gol, les estadĂ­stiques d’un dels referents de l’equip van mĂ©s enllĂ  de nĂșmeros i altres. Exemple per a tots i referent per als mĂ©s joves, el si d’Herrera Ă©s una de les millors notĂ­cies per al grup.

Zurbano, Basili i Manu, un any mes a Ses Canaletes

 

Comentarios cerrados