Sports de ca Nostra

Caiac de Mar: El Real Club Nàutic de Palma es proclama campió de la Copa d’ Espanya de Caiac de Mar

CapturaEl passat cap de setmana 20 i 21 de maig es va disputar la Copa d’ Espanya de Caiac de Mar a Castelló, en el qual es van donar cita 30 clubs de tota Espanya en les categories cadet, júnior i sènior , sobre una distància de 15 quilòmetres de la modalitat de Caiac de Mar.
Balears va estar representat pel Real Club Nàutic de Palma que va aconseguir penjar-se 11 medalles, i pel Club Nàutic Sant Antoni, aquest últim va acabar en 5º lloc amb 3 medalles.

En les categories individuals Balears aconseguia les següents medalles:
En home cadet k-1 Francisco Hormigo (C.N.Sant Antoni) es penjava l’or, seguit de Joan Gual Calafat (R.C.N.Palma i pertanyent al centre de Tecnificació). David Llull Vera (R.C.N.Palma) guanyava en la categoria júnior home K-1. Daniel Sanchez Viloria (C.N.Sant Antoni) es proclamava campió en una de les categories més renyides, home sènior k-1 seguit de Borja Garcia (R.C.N.Palma).
James Christopher George Fitzimmons (R.C.N.Palma) també guanyava en home sub-23 k-1. Joseph James Cooper (C.N.Sant Antoni) subcampió en veterà 45-49 anys. En la categoria v-1 Polinesica Manolo Simoncelli del Real Club Nàutic de Palma no va donar opció a cap contrincant.
En dames cadet k-1 Isabel Seminari guanyava i Sonia Van Soest es penjava el bronze. En la categoria k-2 dama sènior Belen Aranao juntament amb Cristina Graneri quedaven 3as. Ambdues embarcacions del R.C.N.Palma.
En les categories masculines dobles, podem destacar les següents medalles:
Alejandro Heredia juntament amb Sergio Hernaiz del R.C.N.Palma guanyaven en sènior home k-2. En la categoria k-2 cadet home Tumi Bestard juntament amb Eduard Sabrafin ( R.C.N.Palma) vencien còmodament, així com ho van fer els seus companys de club Vittorio Mataloni juntament amb Xavi Gual en la categoria júnior home.
Federació Balear de Piragüisme.

Los comentarios están cerrados.