Caiac de Mar: El Real Club Nàutic de Palma es proclama campió de la Copa d’ Espanya de Caiac de Mar

23 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
CapturaEl passat cap de setmana 20 i 21 de maig es va disputar la Copa d’ Espanya de Caiac de Mar a Castelló, en el qual es van donar cita 30 clubs de tota Espanya en les categories cadet, júnior i sènior , sobre una distància de 15 quilòmetres de la modalitat de Caiac de Mar.
Balears va estar representat pel Real Club Nàutic de Palma que va aconseguir penjar-se 11 medalles, i pel Club Nàutic Sant Antoni, aquest últim va acabar en 5º lloc amb 3 medalles.

En les categories individuals Balears aconseguia les següents medalles:
En home cadet k-1 Francisco Hormigo (C.N.Sant Antoni) es penjava l’or, seguit de Joan Gual Calafat (R.C.N.Palma i pertanyent al centre de Tecnificació). David Llull Vera (R.C.N.Palma) guanyava en la categoria júnior home K-1. Daniel Sanchez Viloria (C.N.Sant Antoni) es proclamava campió en una de les categories més renyides, home sènior k-1 seguit de Borja Garcia (R.C.N.Palma).
James Christopher George Fitzimmons (R.C.N.Palma) també guanyava en home sub-23 k-1. Joseph James Cooper (C.N.Sant Antoni) subcampió en veterà 45-49 anys. En la categoria v-1 Polinesica Manolo Simoncelli del Real Club Nàutic de Palma no va donar opció a cap contrincant.
En dames cadet k-1 Isabel Seminari guanyava i Sonia Van Soest es penjava el bronze. En la categoria k-2 dama sènior Belen Aranao juntament amb Cristina Graneri quedaven 3as. Ambdues embarcacions del R.C.N.Palma.
En les categories masculines dobles, podem destacar les següents medalles:
Alejandro Heredia juntament amb Sergio Hernaiz del R.C.N.Palma guanyaven en sènior home k-2. En la categoria k-2 cadet home Tumi Bestard juntament amb Eduard Sabrafin ( R.C.N.Palma) vencien còmodament, així com ho van fer els seus companys de club Vittorio Mataloni juntament amb Xavi Gual en la categoria júnior home.
Federació Balear de Piragüisme.

Comentarios cerrados