CCE Sant Lluis ; Primeres renovacions

22 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

P1090626El CCE Sant LluĂ­s comença a perfilar la plantilla per a la temporada vinent de categorĂ­a Regional. Alvaro Rotger, Carlos Segui, Alberto Salvador, Joan Sola, Jose Angel Moyano i Juli GarcĂ­a ja han donat el sĂ­ a continuar una temporada mĂ©s a l’equip. Aquestes renovacions sĂłn les primeres en quĂš ha treballat la direcciĂł esportiva per establir les bases del bloc que es posarĂ  a les ordres d’Elias Noval.

Alvaro Rotger ha estat el sisĂš jugador mĂ©s utilitzat aquesta passada campanya amb un total de 1634 minuts en els 22 partits en quĂš ha participat. Central de garanties, la renovaciĂł d’un dels capitans de l’equip Ă©s una bona notĂ­cia.

Un altre dels capitans de la plantilla, Carlos Segui, tambĂ© ha estat una peça important en la recent finalitzada temporada. 1385 minuts en el seu caseller, l’imcombustible lateral dret de Ses Canaletes Ă©s un dels que sempre dĂłna la cara pel grup i Ă©s un exemple de treball, disciplina i compromĂ­s per a la resta dels seus companys.

Un altre dels veterans que prolongara la seva vinculació un any més, és Jose Angel Moyano, que es va posar de nou les botes a principis de temporada per acabar amb uns registres de 1100 minuts i dos gols en els seves 23 aparicions entre Copa i Lliga. La veterania i lideratge serà de nou una de les seves aportacions a la plantilla a més de la seva qualitat tÚcnica i tàctica.

Un dels comodins l’equip, el maonĂ©s Joan Sola, acumularĂ  la seva cinquena temporada vestit de blau. El polivalent jugador, Ă©s un altre dels que posa tot sobre el camp i s’ha convertit en part important de la plantilla, independentment de la funciĂł i rol que se li encomani sobre el camp. 955 minuts i un gol ha estat la seva aportaciĂł estadĂ­stica a l’equip, a mĂ©s de molts intangibles que no es tenen en compte en moltes ocasions perĂČ que tambĂ© sumen al grup.

Alberto Salvador, igual que el seu company Joan Sola, acumularĂ  un lustre amb la samarreta lluissera. Una esquerra privilegiada Ă©s la seva principal vĂ lua, a mĂ©s de com la resta dels seus companys d’aquest grup, el seu grau d’implicaciĂł i compromĂ­s amb l’entitat. El quart jugador amb mĂ©s minuts de l’equip, 1735 minuts i 4 gols entre les dues competicions Ă©s el seu registre.

Per Ășltim, un dels joves de la plantilla, Juli GarcĂ­a, amb tan sols 22 anys, s’esta guanyant cada temporada un lloc de privilegi en l’onze titular. Lateral esquerrĂ  de recorregut, la seva progressiĂł aquest any ha estat palpable. Un dels joves baluards d’un equip que barreja veterania amb joves amb projecciĂł.

Foto: CCE Sant Lluis
Foto: CCE Sant Lluis
Foto - CCE Sant Lluis
Foto – CCE Sant Lluis
Foto: Jaume Anglada
Foto: Jaume Anglada

Comentarios cerrados