Sports de ca Nostra

CCE Sant Lluis ; Primeres renovacions

P1090626El CCE Sant Lluís comença a perfilar la plantilla per a la temporada vinent de categoría Regional. Alvaro Rotger, Carlos Segui, Alberto Salvador, Joan Sola, Jose Angel Moyano i Juli García ja han donat el sí a continuar una temporada més a l’equip. Aquestes renovacions són les primeres en què ha treballat la direcció esportiva per establir les bases del bloc que es posarà a les ordres d’Elias Noval.

Alvaro Rotger ha estat el sisè jugador més utilitzat aquesta passada campanya amb un total de 1634 minuts en els 22 partits en què ha participat. Central de garanties, la renovació d’un dels capitans de l’equip és una bona notícia.

Un altre dels capitans de la plantilla, Carlos Segui, també ha estat una peça important en la recent finalitzada temporada. 1385 minuts en el seu caseller, l’imcombustible lateral dret de Ses Canaletes és un dels que sempre dóna la cara pel grup i és un exemple de treball, disciplina i compromís per a la resta dels seus companys.

Un altre dels veterans que prolongara la seva vinculació un any més, és Jose Angel Moyano, que es va posar de nou les botes a principis de temporada per acabar amb uns registres de 1100 minuts i dos gols en els seves 23 aparicions entre Copa i Lliga. La veterania i lideratge serà de nou una de les seves aportacions a la plantilla a més de la seva qualitat tècnica i tàctica.

Un dels comodins l’equip, el maonés Joan Sola, acumularà la seva cinquena temporada vestit de blau. El polivalent jugador, és un altre dels que posa tot sobre el camp i s’ha convertit en part important de la plantilla, independentment de la funció i rol que se li encomani sobre el camp. 955 minuts i un gol ha estat la seva aportació estadística a l’equip, a més de molts intangibles que no es tenen en compte en moltes ocasions però que també sumen al grup.

Alberto Salvador, igual que el seu company Joan Sola, acumularà un lustre amb la samarreta lluissera. Una esquerra privilegiada és la seva principal vàlua, a més de com la resta dels seus companys d’aquest grup, el seu grau d’implicació i compromís amb l’entitat. El quart jugador amb més minuts de l’equip, 1735 minuts i 4 gols entre les dues competicions és el seu registre.

Per últim, un dels joves de la plantilla, Juli García, amb tan sols 22 anys, s’esta guanyant cada temporada un lloc de privilegi en l’onze titular. Lateral esquerrà de recorregut, la seva progressió aquest any ha estat palpable. Un dels joves baluards d’un equip que barreja veterania amb joves amb projecció.

Foto: CCE Sant Lluis
Foto: CCE Sant Lluis
Foto - CCE Sant Lluis
Foto – CCE Sant Lluis
Foto: Jaume Anglada
Foto: Jaume Anglada

Los comentarios están cerrados.