Sports de ca Nostra

L’Atlètic Balears jugarà el playoff d’ascens a 2a després de guanyar a l’Alcoyano  Avui serà el sorteig del rival que sortirà entre Racing, Toledo i Múrcia 

H06A1025L’Atlètic Balears jugarà el playoff d’ascens a 2a Divisió any cinc anys després. L’equip es classifica a la darrera jornada després de guanyar 1-0 a l’Alcoyano i la derrota per per 4 gols a 1 del Badalona al camp del Llevant B.  Son Malferit va presentar la millor entrada de la temporada amb 1.500 espectadors i més de cent persones a les portes que es quedaran sense entrada. Josico va tornar als dos davanters purs, amb Becchio pel sancionat Xisco, acompanyant Jurado.

També va variar els centrals, entraren Esteban i Vallori, per Manu i Prieto. El partit va tenir una intensitat màxima, l’Alcoyano, que no ja era matemàticament segon classificat no va donar cap pilota per perduda i va anar en tot moment a pel partit. De fet va tenir la primera ocasió en una contra per l’esquerre on Marcano remata tot sol a les mans d’Aulestia en una ocasió claríssima.

La resposta, un xut de fora de l’àrea de Malik que el porter Miguel atura en dos temps. Al 21, Kike centra des de la banda dreta i Becchio remata de cap una mica alt en l’àrea petita.

A la mitja hora de partit, novament una contra de l’equip alacantí va acabar amb un xut creuat d’Ángel que frega el pal. Al 33, arribà la bogeria a Son Malferit. Rubén Jurado controla una pilota dins l’àrea i de rosca amb l’interior la posa al pal llarg a l’escaire. Era l’1-0 que valdria a la fi tres punts i una classificació pel playoff d’ascens a 2a Divisió A. Amb el marcador a favor s’arribaria al temps de descans. Per part seva, el Llevant guanya 2-0 al Badalona.

A la segona part arribaria al minut 52 la primera ocasió. David Torres xuta alta una falta. Cinc minuts més tard Jorge xuta des d’una posició llunyana i la pilota frega el pal d’Aulestia. Al 58, Becchio té una bona ocasió des de la frontal en un xut que acaba a córner. Al minut 71, Fullana centra i Malik remata de cap desviat.

Els darrers minuts de partit pràcticament no es jugarien, amb la lògica tensió d’administrar el marcador. Al final, l’equip de Josico, que ha aconseguit sumar 20 de 27 punts possible d’ençà que arribà a Son Malferit, ha retallat 10 punts al Badalona i s’ha classificat pel playoff d’ascens.

 Fitxa tècnica.  Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Marcel, 3. Vallori, 4. Malik , 5. Biel Guasp (90’ 16. Prieto)  6. Esteban  7. Julio Delgado, 8. Kike (82’ 17. Cristeto) 9. Becchio (77’ 18. Uche) 10. Fullana i 11. Rubén Jurado

 Alcoyano: 1. Miguel, 2. Navarro ©, 3. Jorge, 4. Mariano, 5. David Torres (68’ 12. Barreda), 6. José García, 7. Fran Miranda, 8. Álvaro, 9. Jony (81’ 18. Mario Arqués) Gols: 1-0 Rubén Jurado minut 33. Àrbitre: Hugo José López Puerta (comitè madrileny ) Va amonestar als locals: Fullana. Va amonestar als visitants: Ángel.

Incidències Partit corresponent a la jornada 38, a Son Malferit. 1.500 persones. Ple absolut.

Josico:  “Ens hem guanyat un respecte i els rivals diran que l’Atlètic Balears ve fort”

 

“Això és el futbol, sofrir però molt content com la resta d’aficionats per aconseguir una cosa tan complicada. Jo ja estic pensant en les dues setmanes següents perquè el premi final és l’ascens. És un cop d’adrenalina per tots els que han sofert aquests anys i aquesta temporada, i és un premi però no ens podem quedar aquí. Quan vaig arribar i veure que el playoff estava tan lluny i s’ha aconseguit és una bogeria. Volia que els jugadors anessin partit a partit sense mirar més enllà, estic orgullós dels jugadors.

 

Estam aquí, a la loteria del playoff i lluitarem fins al final. He tractat d’aïllar-me dels altres resultats. Hem estat espessos i temorosos. Hem fet millors partits però avui hem guanyat els tres punts encara que hem d’apujar el nivell. Ens hem guanyat un respecte i els rivals diran que l’Atlètic Balears ve fort. Murcia, Racing o Toledo són rivals de molta entitat. No hem de celebrar res. Demà entrenament, això no atura. No hem guanyat res, el premi és pujar a 2a Divisió, aquest és el nostre objectiu. No tenim por perquè el meu equip donarà la talla 180 minuts a mort”.

 

H06A0436 H06A0565 H06A0740

COMUNICADO DE PRENSA / CRÓNICA ATLÉTICO BALEARES-ALCOYANO El Atlético Baleares jugará el playoff de ascenso a 2ª tras ganar al Alcoyano Mañana será el sorteo del rival que saldrá entre Racing, Toledo y Murcia  CRÓNICA El Atlético Baleares jugará el playoff de ascenso a 2ª División en cinco años después. El equipo se clasifica en la última jornada tras ganar 1-0 al Alcoyano y la derrota por por 4 goles a 1 del Badalona en el campo del Levante B.

Son Malferit presentó la mejor entrada de la temporada con 1.500 espectadores y más de cien personas en las puertas que se quedarán sin entrada. Josico volvió a los dos delanteros puros, con Becchio por el sancionado Xisco, acompañando Jurado. También varió los centrales, entraron Esteban y Vallori, por Manu y Prieto. El partido tuvo una intensidad máxima, el Alcoyano, que no era ya matemáticamente segundo clasificado no dio un balón por perdido y fue en todo momento a por el partido. De hecho tuvo la primera ocasión en una contra por la izquierda donde Marcano remata solo en las manos de Aulestia en una ocasión clarísima. La respuesta, un disparo de fuera del área de Malik que el portero Miguel ataja en dos tiempos. Al 21, Kike centra desde la banda derecha y Becchio cabecea un poco alto en el área pequeña. A la media hora de partido, nuevamente una contra del equipo alicantino acabó con un disparo cruzado de Ángel que roza el poste. Al 33, llegó la locura en Son Malferit. Rubén Jurado controla un balón dentro del área y de rosca con el interior la pone al palo largo a la escuadra. Era el 1-0 que valdría al fin tres puntos y una clasificación por playoff de ascenso a 2ª División A. Con el marcador a favor llegaría al tiempo de descanso. Por su parte, el Levante gana 2-0 al Badalona.

 

En la segunda parte llegaría en el minuto 52 la primera ocasión. David Torres chuta alto una falta. Cinco minutos más tarde Jorge chuta desde una posición lejana y el balón roza el palo de Aulestia. Al 58, Becchio tiene una buena ocasión desde la frontal en un disparo que termina a córner. En el minuto 71, Fullana centra y Malik cabecea desviado. Los últimos minutos de partido prácticamente no se jugarían, con la lógica tensión de administrar el marcador. Al final, el equipo de Josico, que ha conseguido sumar 20 de 27 puntos posibles desde que llegó a Son Malferit, ha recortado 10 puntos al Badalona y se ha clasificado por playoff de ascenso. Ficha técnica. Atlético Baleares: 1. Aulestia, 2. Marcel, 3. Vallori, 4. Malik, 5. Biel Guasp (90 ’16. Prieto) 6. Esteban 7. Julio Delgado, 8. Kike (82′ 17. Cristeto) 9. Becchio (77 ’18. Uche) 10. Fullana y 11. Rubén Jurado Alcoyano: 1. Miguel, 2. Navarro ©, 3. Jorge, 4. Mariano, 5. David Torres (68 ’12. Barreda), 6. José García, 7. Fran Miranda, 8. Álvaro, 9. Jony (81 ’18. Mario Arqués) Goles: 1-0 Rubén Jurado minuto 33. Árbitro: Hugo José López Puerta (comité madrileño) Amonestó a los locales: Fullana. Amonestó a los visitantes: Ángel. Incidencias

Partido correspondiente a la jornada 38, en Son Malferit. 1.500 personas. Pleno absoluto.

 

Josico: “Nos hemos ganado un respeto y los rivales dirán que el Atlético Baleares viene fuerte” “Esto es el fútbol, ​​sufrió pero muy contento como el resto de aficionados para conseguir algo tan complicado. Yo ya estoy pensando en las dos semanas siguientes para que el premio final es el ascenso. Es un golpe de adrenalina por todos los que han sufrido estos años y esta temporada, y es un premio pero no nos podemos quedar aquí. Cuando llegué y ver que el playoff estaba tan lejos y se ha conseguido es una locura. Quería que los jugadores fueran partido a partido sin mirar más allá, estoy orgulloso de los jugadores. Estamos aquí, en la lotería del playoff y lucharemos hasta el final. He tratado de aislarme de los otros resultados. Hemos estado espesos y temerosos. Hemos hecho mejores partidos pero hoy hemos ganado los tres puntos aunque debemos subir el nivel. Nos hemos ganado un respeto y los rivales dirán que el Atlético Baleares viene fuerte. Murcia, Racing o Toledo son rivales de mucha entidad. No hemos de celebrar nada. Mañana entrenamiento, esto no detiene. No hemos ganado nada, el premio es subir a 2ª División, este es nuestro objetivo. No tenemos miedo porque mi equipo dará la talla 180 minutos a muerte”.

 

Los comentarios están cerrados.