Sports de ca Nostra

ENTRENAMENT D’AVUI. PATRICK MESSOW VIATJA A LAS ROZAS AL SORTEIG

18516846_10211325713131217_25455272_o

 

El director esportiu, Patrick Messow, ha viatjat avui dematí a Madrid, juntament amb el gerent del club, Guillermo Pisano, per asistir avui horabaixa a les cinc, al sorteig de la fase d’ascens a 2ª Divisió A. Seran presents a la Ciutat Esportiva de Las Rozas per viure en directe el sorteig de la primera eliminatòria l’Atlètic Balears el rival sortirà d’entre els equips Racing de Santander, Real Murcia o Toledo. El primer partit serà a casa, a Son Malferit, atesos que els balearicos es classificaren quarts de grup.  La primera plantilla ha entrenat avui dematí en una suau sessió on els suplents i jugadors que no disputaren cap minut han fet feina a la gespa, mentre que els titulars han fet recuperació. La plantilla té demà lliure. Avui horabaixa, enviarem àudio i declaracions de l’entrenador Josico, una vegada es conegui el rival.

 

 

Carlos Hernández
 Jefe de comunicación y prensa

Los comentarios están cerrados.