Sports de ca Nostra

Jornades de l’Esport Base dia 12 ; Les lesions esportives, a debat

CapturaDivendres que ve, en el Centre Cultural Sa Nostra de Palma, se celebren les XXIX Jornades de l’Esport Base organitzades pel Consell de Mallorca. Els debats i les ponències se dediquen enguany a la Recuperació de les Lesions Esportives.

Metges especialistes en medicina de l’esport, fisioterapeutes i cirurgians posaran damunt la taula els darrers avenços en el diagnòstic i en la recuperació de les lesions esportives i miraran de respondre preguntes, com quins són els límits que tenim per fer esport si patim algun tipus de lesió o quan és el moment de tornar a competir.

El coordinador de les Jornades és Teo Cabanes i hi participen diversos especialistes en tractament de les lesions esportives, des de la prevenció fins a la recuperació després de les intervencions mèdiques.
La inscripció és gratuïta i les activitats començaran divendres a les 16 hores, en el Centre de Cultura de Sa Nostra de Palma.

Les jornades es clouran, un any més, amb el lliurament dels Premis Consell de Mallorca a l’Esperit Esportiu, dissabte a migdia.

FFIB

 

Los comentarios están cerrados.