L’Ajuntament de Palma ret homenatge al Can Ventura

4 mayo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG_0834El batle assegura que el Can Ventura Ă©s “tot un exemple per als nostres infants i joves”

 

Link vídeo  https://www.youtube.com/watch?v=_7Qk6Wf9nBs

Palma, 4 de maig de 2017.- L’Ajuntament de Palma ha retut avui un homenatge al Can Ventura, guanyador de la Superlliga de Voleibol desprĂ©s del partit del passat dissabte a Son Moix davant l’Unicaja d’Almeria. El club palmesĂ  ja va ser tambĂ© campiĂł de la Copa del Rei el passat mes de febrer davant el LeganĂ©s.

 

El batle de Palma, JosĂ© Hila, ha trasmĂšs “l’orgull de la ciutat per tenir aquest equip campiĂł, que en tan poc temps ha aconseguit dos Ăšxits extraordinaris”. Hila ha assegurat que el Can Ventura es “tot un exemple per als nostres infants i joves”, i ha destacat l’ambient del passat dissabte a Son Moix, on va assistir al partit, i va tenir oportunitat de lliurar la copa de guanyador de la Superlliga al Can Ventura, que ha estat “un dels grans moments com a batle”. Hila tambĂ© ha destacat la figura i trajectĂČria de DamiĂ  SeguĂ­, “que tĂ© un gran paper en aquest Ăšxit”.

 

L’entrenador de l’equip, Marcos Dreyer, ha destacat la vinculació de l’equip amb la ciutat i ha agrait el suport de l’afició en els partits. Un equip “que els aficionat veu molt proper”.

 

A l’acte han estat presents la tinent de batle d’EducaciĂł i Esports, Susanna Moll, els regidors Gillermo SĂĄnchez, del Grup Municipal Popular i Bartomeu Cañellas del Grup Municipal Ciutadans; i la presidenta de la FederaciĂł de Voleibol de Balears, MÂȘ Dolors BesnĂ©. En nom del Consistori, el batle ha lliurat una placa commemorativa al club.

 

IMG_0816

 

Comentarios cerrados