Sports de ca Nostra

L’Ajuntament de Palma ret homenatge al Can Ventura

IMG_0834El batle assegura que el Can Ventura és “tot un exemple per als nostres infants i joves”

 

Palma, 4 de maig de 2017.- L’Ajuntament de Palma ha retut avui un homenatge al Can Ventura, guanyador de la Superlliga de Voleibol després del partit del passat dissabte a Son Moix davant l’Unicaja d’Almeria. El club palmesà ja va ser també campió de la Copa del Rei el passat mes de febrer davant el Leganés.

 

El batle de Palma, José Hila, ha trasmès “l’orgull de la ciutat per tenir aquest equip campió, que en tan poc temps ha aconseguit dos èxits extraordinaris”. Hila ha assegurat que el Can Ventura es “tot un exemple per als nostres infants i joves”, i ha destacat l’ambient del passat dissabte a Son Moix, on va assistir al partit, i va tenir oportunitat de lliurar la copa de guanyador de la Superlliga al Can Ventura, que ha estat “un dels grans moments com a batle”. Hila també ha destacat la figura i trajectòria de Damià Seguí, “que té un gran paper en aquest èxit”.

 

L’entrenador de l’equip, Marcos Dreyer, ha destacat la vinculació de l’equip amb la ciutat i ha agrait el suport de l’afició en els partits. Un equip “que els aficionat veu molt proper”.

 

A l’acte han estat presents la tinent de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, els regidors Gillermo Sánchez, del Grup Municipal Popular i Bartomeu Cañellas del Grup Municipal Ciutadans; i la presidenta de la Federació de Voleibol de Balears, Mª Dolors Besné. En nom del Consistori, el batle ha lliurat una placa commemorativa al club.

 

IMG_0816

 

Los comentarios están cerrados.