Reunió Trimestral de la Fundació de la FFIB

25 abril 2017 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

CapturaLa Fundació del Futbol Balear va aprovar els pressuposts del 2017 en la seva reunió trimestral. També va fer balanç de les activitats solidàries dels tres primers mesos de l’any.

Segons la memòria presentada al Patronat i Comitè Executiu, les accions solidàries del trimestre han estat, entre d’altres, el patrocini de la ligueta de Futbol Sala per Discapacitats, la col·laboració en el Torneig d’Aldeas Infantiles, l’entrega de pilotes als clubs de futbol, i les beques a nins sense recursos per al Campus de Nadal de l’Atlètic Balears.

Els responsables de la Fundació també varen recordar la visita a les instal·lacions al Monestir de Lluc per estudiar les possibilitats d’organitzar-hi cursets o tallers per futbolistes.

ESTUDIS DE FINANÇAMENT DE LA FUNDACIÓ

La Fundació ha elaborat un estudi per a un possible finançament de l’organisme que depén de la FFIB. El Pla de Finançament permetria intervenir en més iniciatives altruistes per part de la Fundació.  Les diverses propostes del Pla s’han presentat als diversos estaments federatius per dur-les a aprovació a l’Assemblea General.

El Comitè Executiu, presidit per Miquel Bestard, ha fet un balanç positiu de les activitats solidàries de la Fundació del Futbol Balear.

Comentarios cerrados