25 abril 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
IMG_20170422_220141SENIO M. B : EL CVS CONST. TUENT SÓLLER ACABA SEGON EN UNA GRAN TEMPORADA

Posted: 25 Apr 2017 03:52 AM PDT

CVS CONST. TUENT SÓLLER 2-3 CV PÒRTOL (18-25/24-26/26-24/25-15/7-15)

Pel CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Rafel Oliver, Pepllu Calvo, Alberto TerrĂłn, Gerard Puig i Marc Martorell.
Els nostres jugaren divendres passat un partit que va ser el reflexe del que ha estat la temporada. De menys a mĂ©s i acabant a gran nivell, sense donar cap punt per perdut i lluitant fins al darrer moment. El PĂČrtol, dominador durant tota la temporada de la lliga regulra, arribava a SĂłller a jugar el darrer partit amb l’obligaciĂł de guanyar, ja que en la lligueta pel tĂ­tol, havien perdut un partit contra els nostres, mentre que els del CVS havien guanyat tots els partits.

Des de l’inici el PĂČrtol comandĂ . El seu oposat, de gran envergadura i bona tĂšcnica, atacava gairebĂ© totes les bolles dels visitants i els nostres es trobĂ ven amb problemes per defensar els seus atacs. Les errades no forçades prĂČpies, junt amb l’encert visitant, varen dur el 0-2 en el marcador. Pareixia definitiu, perĂČ llavors els sollerics es trobaren millor en pista, mĂ©s tranquils, mĂ©s encertats. L’oposat palmesĂ  acusĂ  durant els dos segĂŒents sets el desgast d’haver d’atacar gairebĂ© en cada atac i començà a fallar. De mica en mica els sollerics es ficaren en el partit i despres d’un gran quart set aconseguiren l’empat. El tie break tornaria a dictar sentĂšncia…
I en el desempat ja no es va tenir opciĂł. La recepciĂł va baixar la seva efectivitat i en conseqĂŒencia tot el joc va perdre contundĂšncia. Els de PĂČrtol contratacaven amb facilitat, sense cometre errades i s’endugueren el partit i el Campionat en un nou gran partit de volei…
Enhorabona als dos equips i visca el volei!!…
JUVENIL F. B : GRAN PARTIT DEL CVS ELÈCTRICA BERNAT SÓLLER PER ACABAR LA TEMPORADA!!

Posted: 25 Apr 2017 03:38 AM PDT

Un gran partit i una molt bona victĂČria del CVS ElĂšctrica Bernat SĂłller per tancar la lliga, 3-2 enfront del Muro, un bon equip. Cal destacar sa remontada de les solleriques que desprĂ©s de començar perdent els dos primers sets guanyaren el tercer i quart, forçant el cinquĂš de desempat, guanyant-lo amb claretat.

Molt content pel final de lliga del ElĂšctrica Bernat SĂłller que aconseguĂ­ arreglar tots els problemas que arrossega durant tota sa temporada.
Voldria donar s’enhorabona a les jugadores per la seva constĂ ncia i bona evoluciĂł.
També voldríem agrair a nen Miquel Bernat de ElÚctrica Bernat pel seu recolzament com a patrocinador del equip.
Comentar el tercer lloc aconseguit al torneig de Astillero, un viatge inoblidable on repertirem el nom des club i del nostre poble per Santander.
GrĂ cies a tots els pares, amics i demĂ©s que ens eu donat suport per fer aixĂČ possible.
Pel ElĂšctrica Bernat SĂłller jugaren, Aina Rullan, Rosa Grancha, Marta Valls, SĂ­lvia SĂĄnchez, SĂ­lvia Massuti, Carla Corbett, Ana Maria Hernandez, Carme Bernat , Margalida Gon