Derrota dura i inesperada del CCE Sant Lluis

10 abril 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Foto-Jaume-Anglada-19-678x381L’equip juvenil va sofrir una inesperada derrota en la seva visita al Municipal de Sant Antoni, on el cuer es va crĂ©ixer amb el pas dels minuts i acaba  merescudament amb una victĂČria que els nostres van deixar escapar.

Ja en els primers minuts es va veure que el CCE no estava “ficat” en el partit i ni les indicacions del seu tùcnic, Elias Noval, ni els avisos dels pesos pesat de l’equip als seus companys van fer sortir de la letargia als lluissers.

L’equip de Guerrero va sortir amb tot i amb una marxa mĂ©s que els visitants que no acaben de trobar el ritme que demanava el partit. Amb les novetats en l’onze de Pachon sota pals i el “debutant” Guiem a la punta d’atac, els pupils del tĂšcnic asturiĂ  anaven a poc a poc millorant, perĂČ no era suficient. La substituciĂł de Raul per Guiem, que acaboa la trobada lesionat deixa mes control al centre del camp perĂČ menys dinamita en atac.

DesprĂ©s del descans, els nostres no van sortir de la letargia en quĂš s’havien ficat i ho van aprofitar els vermells per posar terra pel mig en nomĂ©s quatre minuts. Al 61 es van avançar els de Sant Antoni per mediaciĂł d’Truyol que va superar a Pachon per posar el 1-0. Sense temps a reaccionar, de nou un cop directe dels de Guerrero posava molta terra pel mig, en aquesta ocasiĂł era Marques al 64 qui batia el meta lluisser.

Tocava gesta per donar-li la volta al marcador, perĂČ, malgrat els intents dels visitants, els locals es van tancar a conservar el resultat i van aconseguir endur-se una victĂČria merescuda per als seus interessos en una trobada on els nostres, no van estar mentalment.