PREVIA JUVENIL , CCE SANT LLUIS-DOSA CF. (Diumenge 17,00 Hrs)

30 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

Foto : CCE Sant LluisL’equip juvenil rep aquest diumenge, 17:00 hores al Dosa CF a Ses Canaletes, escenari d’un partit crucial per a tots dos equips a la recerca de la posiciĂł mĂ©s alta possible a la taula per tancar la temporada amb un bon gust de boca. Els equips mes ambiciosos i amb mes set de victĂČries tindran un final d’any molt mĂ©s competitiu que els que es deixin portar. Els de Noval volen buscar la cinquena posiciĂł del CE Alaior, pressionat pels nostres i el CD Menorca B, encara que amb set punts de diferĂšncia en favor dels de Sergio Castilla.

El conjunt ciutadellenc, per la seva banda, comença la jornada al quart lloc, i amb tres punts d’avantatge sobre el CE Alaior i a sis de l’actual lĂ­der. A Els locals per la seva banda li resten sis partits per acabar una temporada on han anat de mĂ©s a menys i que nomĂ©s les lesions i alguna derrota en moments crucials els allunya definitivament de la lluita pel tĂ­tol. Ara els blaus, seran un dels jutges de la lliga, ja que desprĂ©s del partit del passat cap de setmana davant el CF Sporting de MahĂłn (4-1), haura de rebre d’aquĂ­ a tres jornades als homes de Kike Romero que estaran en plena lluita per acabar l’any a la part alta de la taula.

Per al partit d’aquest cap de setmana, dirigit per Xavi Torras Cubas, el tùcnic local podrà comptar amb tota la plantilla a excepció dels que porten algun temps en la infermeria i aprofitarà aquest tram final de la competició per anar donant entrada a jugadors del equip cadet perquù vagin avançant en la seva fase d’adaptació da a la categoria en vistes a la propera temporada

 

CCE SANT LLUIS

.

Comentarios cerrados