Barridiades abril-juny 2017

30 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria:

0_106484_1L’Institut Municipal de l’Esport (IME) presenta la nova programaci贸 del segon trimestre de Barridiades, que comen莽ar脿 aquest dissabte, 1 d’abril, a la Feixina, al barri de Santa Catalina. Aquestes jornades ludicoesportives, que tindran lloc cada dissabte de 10.30 a 13.30 h a diferents barris de Palma, s贸n activitats gratu茂tes i estan dirigides a tots els infants i joves a partir de 3 anys.

Els principals objectius del programa s贸n promocionar la pr脿ctica esportiva, fomentar valors com la toler脿ncia, la integraci贸, l’educaci贸 i la inclusi贸; aix铆 com impulsar els h脿bits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma. L’IME pret茅n apropar a tots els barris aquestes jornades itinerants per tal de fomentar l’activitat f铆sica i donar a con猫ixer les diferents modalitats esportives i l’esport adaptat als ciutadans de Palma.

Les jornades comptaran amb una 脿mplia oferta d’activitats com v貌lei, tennis, cotxes de pedals, hoquei, b脿dminton, b脿squet, futbet, circuit de psicomotricitat, atletisme, futv貌lei, slack line, petanca, escacs, i altres d’esports adaptats com v貌lei, bitlles i goalball, esport paral铆mpic creat per a persones amb discapacitat visual que es basa en el sentit auditiu i la capacitat d’orientaci贸 dels participants. Els infants tamb茅 podran gaudir d’un circuit de bicicletes d’educaci贸 vi脿ria que compta amb la participaci贸 de la Policia Local. Tots els participants rebran un diploma esportiu i una targeta amb les activitats i consells saludables.

Les dates i els barris de les dotze jornades del programa s贸n els seg眉ents:
路 1 d’abril: Santa Catalina, la Feixina
路 8 d’abril: la Soledat Nord, pla莽a de Sant Francesc Xavier
路 22 d’abril: Son Gotleu, parc d’Orson Welles
路 29 d’abril: el Terreno, Mirador del Terreno
路 6 de maig: Son Fortesa Sud, parc de Jacint Verdaguer
路 13 de maig: Nou Llevant, pla莽a de la Gu脿rdia Civil
路 20 de maig: Arxiduc, pla莽a d’Alexander Fleming
路 27 de maig: el Camp d’en Serralta, pla莽a de Serralta
路 3 de juny: Son Rapinya, pla莽a de Son Quint
路 10 de juny: Cal Capiscol, carrer de l’Orqu铆dia
路 17 de juny: Son Dameto, parc de Son Dameto
路 24 de juny: l’Arenal, parc de les Meravelles

Comentarios cerrados