II MARXA PER LA IGUALTAT – NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA

22 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

0_105771_1Data: 26 de Març      Hora: 11 hores     Lloc: a la plaça de Cort

Inscripcions gratuĂŻtes a https://goo.gl/Tbnavt

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma organitza el prĂČxim diumenge 26 de març la Marxa per la Igualtat – Nordic Walking Ciutat de Palma, dins el programa general de PALMADONA. Es tracta d’una marxa de carĂ cter popular, per a la qual no Ă©s necessari dur bastons, ja que es tracta de fer una passejada per a fomentar el dret de la dona cap a l’esport, per la igualtat de gĂšnere. És una vertadera caminada i no una competiciĂł de carĂ cter esportiu. El recorregut proposat es presenta amb tres nivells de distĂ ncia perquĂš cadascĂș s’hi posi la seva fita, i caminant faci esport saludable, alhora que camini cap a la Igualtat entre dones i homes. Els qui vulguin podran utilitzar els bastons per a practicar la modalitat de marxa nĂČrdica (nordic walking), encara que l’Ășs d’aquest material no hi Ă©s obligatori. És una modalitat esportiva que, a nivell de les Illes Balears, estĂ  integrada en la FederaciĂł Balear de Muntanyisme i que es caracteritza per ser una activitat accessible per a tothom, molt saludable i amb un component de foment de les relacions socials i la integraciĂł de gran importĂ ncia, i sense requeriments de grans instal·lacions esportives per a practicar-la.

És una activitat oberta a tot tipus de ciutadans i ciutadanes, de totes les edats i les condicions fĂ­siques. És especialment adequada per a famĂ­lies i grups d’amics, i per tant compleix un dels objectius que es plantegen des de l’IME de l’Ajuntament de Palma. El treball aerĂČbic propi de la marxa es complementa amb una activitat integral, ja que s’hi treballa de forma global tambĂ© la part superior del cos (tronc i braços).

DISTÀNCIA I PUNTS D’AVITUALLAMENT

1. Plaça de Cort – platja del Molinar (3,5 km)

2. Plaça de Cort- Sant Joan de Déu/el Carnatge (7 km)

3. Plaça de Cort – Platja de Palma/Palma Aquarium (11 km)

A cadascun dels punts assenyalats, els participants que aixĂ­ ho decideixin poden utilitzar de forma gratuĂŻta l’autobĂșs de l’EMT, de la lĂ­nia Palma a Platja de Palma i retorn, presentant el seu dorsal de participant a la Marxa per la Igualtat – Nordic Walking Ciutat de Palma.

Per a recollir el dorsal hauran d’entregar cĂČpia del correu d’inscripciĂł: el mateix dia de l’esdeveniment de 9 a 11 h.

Duració: 26 de març de 2017.
Horari: de 11:00 a 14:00.

Localitat: Palma

Lloc de celebració: Plaça de Cort

Comentarios cerrados