Ilusionadas és el segon treball del projecte PEDAGOGIA DE L’ESFORÇ , 22 de març. 18.30 h Entrada gratuïta

20 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

0_105301_1CaixaForum Palma
Plaça de Weyler, 3
22 de març. 18.30 h

Entrada gratuïta

Ilusionadas és el segon treball del projecte PEDAGOGIA DE L’ESFORÇ, dirigit per l’actor i director Jesús del Caso i produït per Tanita Films. El documental va ser estrenat l’any passat a Àvila coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, i aborda el tema de la dona en el món de l’esport a través de l’experiència de 9 esportistes. Tracta de fer-nos reflexionar sobre la igualtat d’oportunitats i de com les experiències positives o negatives ens serveixen per a afrontar nous reptes. Les protagonistes són la jugadora internacional de bàsquet Sílvia Domínguez, l’exfutbolista madrilenya Ana Rossell, les també futbolistes Tamara Cantero, María Pueyo, Mercedes Gómez, Yolanda Vallejo i Yolanda Arroyo, així com la jugadora de golf Marta Muñoz i la petita de 6 anys Noa Sánchez, que recentment comença a entrenar-se amb la pilota.
Presenta el documental l’actor i director del documental Jesús del Caso. Amb posterioritat a la seva projecció, es realitzarà un debat en el qual intervindran:
Melisa Nicolau
Exjugadora del Futbol Club Barcelona i Rayo Vallecano de la primera divisió femenina d’Espanya. Jugadora de la selecció espanyola en sub 18 i absoluta.

Blanca Gil
Exjugadora de la selecció espanyola de waterpolo.
Considerada una de les millors jugadores de la història del waterpolo a Espanya.

Violeta Osua
Presidenta del Club Esportiu Sant Pere (masculí).

Antònia Palerm
Patinadora. Campiona d’Espanya set anys consecutius des de 1961 a 1967.

Comentarios cerrados