Noticies C.V.Soller

13 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
30639378995_e860791432_kSENIOR M. B : EL CVS CONST. TUENT SÓLLER ARRANCA LA LLIGUET PEL TÍTOL AMB VICTÒRIA

Posted: 13 Mar 2017 12:32 AM PDT

CVS CONST. TUENT SÓLLER 3-1 CV MURO (25-18/25-21/24-26/25-17)

Pel CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, DamiĂ  Coll, Rafel Oliver, Pepllu Calvo, Alberto TerrĂłn, Gerard Puig i Marc Martorell.

Els nostres arrancaven la lligueta pel tĂ­tol de la categoria davant un complicat CV Muro.

Ja a la lliga regular els dos partits entre sollerics i mureros s’havien decidit en el tie break i s’esperava un partit llarg i complicat. PerĂČ els del CVS Const. Tuent SĂłller jugaren quatre sets a un nivell molt alt. Molta feina defensiva, bona recepciĂł i bons atacs durant quatre parcials en que destacĂ  la feina col-lectiva.

NomĂ©s al final del tercer set, amb opcions de victĂČria, els nostres fallaren, fruit dels nervis i la pressiĂł i es va donar el set als visitants que veren possible la remuntada. Les esperances dels de Muro duraren poc perque el quart set començà de nou amb domini local que va acabar per la via rĂ pida amb el parcial i el partit.
Els nostres ara jugaran a St. Joan la segona jornada de la lligueta, el proper diumenge dia 19 a les 18:30 h de l’horabaixa.Molta sort!!..

INFANTIL F. A : CLARA VICTÒRIA DLE CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 13 Mar 2017 12:17 AM PDT

CVS CONST. M. GALINDO SOLLER 3-0 CV CIDE B amb parcials de 25-11 / 25-4 / 25-11
Pel CVS CONST. M. GALINDO SOLLER jugaren, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Laura Weingart, Silvia Mairata, Laura Manrique, Paula Mayol, Malen Sebastian, Claudia Coll i Esther Coll.

Les nostres infantils de CVS CONST M GALINDO SÓLLER aconseguiren una nova victĂČria per un clar 3-0 davant el cuer de la classificaciĂł CV Cide B, que els hi permet comandar la classificaciĂł de la lliga regular de primera infantil. El partit no va tenir molta histĂČria, ja que des del principi es va voure la superioritat de les locals damunt el parquet de Son Angelats, amb un equip local mes fĂ­sic i amb millor qualitat tĂšcnica que les voluntarioses jugadores visitants. Tot i aixĂČ les visitant mostraren molt bona actitut, perĂČ es trobaren un equip local molt  ficat dins el partit que no donĂ  opciĂł a l’equip col·legial.
El prĂČxim divendres les nostres nines es desplaçaran a AlarĂł on jugaran davant l’equip local a partir de les 18.30h. Molta sort!!