L’IME ret homenatge a l’esport femení amb una exposició de fotografies al Born

7 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG_0585Les 24 imatges de les esportistes romandran al passeig del Born fins el 9 d’abril

 

L’exposició “Dones de Palma, Dones esportistes, Dones campiones” recull fotografies d’Alvaro Maldonado, José Oliveira, Jesús Renedo i Caridad Jérez

 

Palma, 7 de març de 2017.- La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll i el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, han inaugurat aquest matí al passeig del Born l’exposició de fotografia “Dones de Palma, Dones esportistes, Dones campiones”. A l’acte han assistit les esportistes homenatjades, protagonistes de les imatges, així com el fotògraf Álvaro Maldonado.

FullSizeRender

Aquesta exposició de fotografia, elaborada per l’Institut Municipal de l’Esport (IME), en el marc del programa de Dona i Esport PALMADONA, recull 24 imatges d’esportistes i clubs realitzades pel fotògraf Álvaro Maldonado i la col·laboració dels fotògrafs José Oliveira, Jesús Renedo i la cessió de la fotografia de Caridad Jerez.

La mostra, que romandrà oberta fins al 9 d’abril, pretén fer un homenatge a les dones esportistes de Palma que s’esforcen diàriament per a superar-se i arribar a dat de tot, un reconeixement de la ciutat a les esportistes que duen amb orgull el nom de Palma arrel del món.

 

Gràcies a aquesta iniciativa es pot apropar l’esport femení al ciutadà i conèixer dones esportistes de diversos àmbits, reflectides en impressionants imatges, amb la intenció de promoure l’esport femení de totes les edats i visibilitzar els seus èxits. Un homenatge de la ciutat a moltes veïnes desconegudes que no obstant això duen amb orgull el nom de Palma pels podis pel món.

 

Comentarios cerrados