CCE. Sant Lluis Cronica Juvenil ; Els de Noval salven un punt

2 marzo 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

P1100601-300x169CCE Sant LluĂ­s i CE Ferreries B han empatat a dos al Municipal de Ses Canaletes en la trobada corresponent a la vuitena jornada de lliga juvenil, un punt que no deixa satisfet a cap dels dos equips.

El CCE jugava una fluixa primera part, amb moltes imprecisions i dubtes, amb un CE Ferreries algo superior als blaus. Elias Noval va haver de variar el seu onze respecte a anteriors partits per donar més presÚncia ofensiva als seus, que a causa de les baixes de les ultimes setmanes a vist minvat el seu onze tipus. Els de Sant Bartomeu feien mes mal en atac que els locals que no arribaven a trobar la sensació confortable per trenar alguna jugada de perill. Al minut 19 arribava el primer xut a porta dels locals, Damia ajustat al pal, prova sort.

Els de Joan Moll, tot i portar per molts moments el pes del partit tot just arribaven amb perill a la porteria defensava per Antonio. Una rematada de cap de Dani Pons a la sortida d’un cĂłrner, era l’ocasiĂł mĂ©s clara per als blaugranes. Els nostres seguien incĂČmodes, imprecisos i una mica descol·locats en defensa, perĂČ seguin intentant de lluny posar a prova el porter Juanino. Primer va ser Eric Victory que o provava des de fora l’area pero el seu xut acaba a les mans del porter blaugrana. Poc desprĂ©s Adria Torres ho intentave perĂČ el seu xut es marxava fora. Quan semblava que el 0-0 portaria a tots dos al descans, una falta botada per Ivan Pons era picada amb el cap per Damia a la xarxa, era el minut 44 i els locals arribaven al descans amb l’avantatge mĂ­nima.

A la represa, el tùcnic visitant va moure la seva banqueta a la recerca com a mínim l’empat, l’intent de pujar el pes ofensiu del seu equip va donar l’efecte desitjat. Al minut 54, una passada interior de Dani Pons per a l’arribada de Hidalgo a l’esquena d’Ivan acaba amb un centre ras que va rematar Marrades creuat i lluny de l’estirada d’Antonio, el 1-1 va pujar al lluminós. Els nostres van donar el primer avís del segon temps amb un xut des de la frontal que va fer volar a Juanino que va realitzar una gran estirada per enviar el esfùric a córner, rondava el minut 60.

Els de Joan Moll, que no van trigar a tancar en el seu camp a un CCE que segui imprecís, semblaven l’equip gran, ja que els blaus es defensaven com podien mentre s’encomanaven a la velocitat de Adria Torres com a arma ofensiva. El CE Ferreries dominava, tenia la pilota, i anava creant ocasions clares per donar la volta al partit. Al minut 71 en una jugada per velocitat per banda dreta de Moll era rematat a gol per Barber en el seu segon intent, en el primer Antonio va poder treure la rematada, era el 1-2.

A mesura que corrien els minuts els blaugranes van començar a acusar el desgast i, encara que va seguir tenint el domini del partit, tot just trepitjava ja l’àrea visitant. El CCE tambĂ© es va donar compte i, en els instants finals, va intentar donar la volta al marcador en contra amb un segon gol, perĂČ Adria Torres primer en un mĂ  a mĂ  amb Juanino i Eric Victori desprĂ©s no aconseguien igualar el marcador.

Amb tot perdut, els de Noval es van anar a l’heroica, fruit d’aixĂČ, Eric al 88 vaig aconseguir batre a Juanino i salvar almenys un punt en un partit on els de Noval van estar un esglaĂł per sota del seu nivell habitual.