Sports de ca Nostra

La Junta Directiva de l’Assemblea Balear de l’Esport decideix convocar-la a finals de març

CapturaS’elevarà la proposta que el guardó Cornelius Atticus tingui distinció masculina i femenina Es proposarà una comissió específica per a les candidatures dels premis Esports IB, que se celebraran el desembre

La Junta Directiva de l’Assemblea Balear de l’Esport, que fins ara només s’havia convocat tres vegades des de la seva creació l’any 2008, ha reunit de nou els seus representants, convocats per part del Govern aquest dijous en el Palma Arena, entre els quals la presidenta, que és la consellera de Transparència, Cultura i Esports, Ruth Mateu, el vicepresident, que és el director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, a més dels vocals, que són un membre de cada Consell Insular i representants dels diversos sectors esportius.
Per aquesta nova convocatòria, s’ha esperat que la majoria de les federacions haguessin acabat els seus processos electorals, tot i que el compromís és convocar l’Assemblea Balear de l’Esport com a mínim un cop a l’any, i la seva Junta Directiva, com a mínim dos cops a l’any, per tal de donar-los continuïtat amb un model de treball operatiu, per la qual cosa es treballarà a través de comissions específiques.
D’aquesta manera, es recupera l’Assemblea Balear de l’Esport com a òrgan efectiu per canalitzar la participació del sector esportiu.
Entre els principals acords presos, s’ha decidit que l’Assemblea Balear de l’Esport es convoqui a finals de març.
Un altre dels acords és la proposta al Ple de l’Assemblea de creació d’una comissió específica per triar les candidatures de les diferents categories dels premis Esports IB, que s’atorgaran per primera vegada en la història en una gala prevista per al mes de desembre de 2017.
Un altre dels acords ha estat proposar al Ple de l’Assemblea la creació d’una comissió específica d’esport i dona per treballar accions específiques per fomentar la igualtat en l’esport. En aquesta línia, també es proposarà que en l’edició 2017 de la distinció Cornelius Atticus hi hagi categoria masculina i femenina.
Finalment, l’Assemblea Balear de l’Esport realitzarà diferents votacions per nomenar els seus representants a l’Institut Municipal d’Esport, a la Comissió Tècnica Permanent Esportiva per a l’Edat Escolar a les Illes Balears, a la Comissió d’Avaluació dels Esportistes d’Alt Nivell de les Illes Balears, i al jurat del Cornelius Atticus, el qual passarà d’un a dos representants per part de les federacions esportives de les Illes Balears.

Los comentarios están cerrados.