La Junta de Govern adjudica la construcciĂł del nou poliesportiu de Son Oliva

22 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Susanna-Moll-Son-OlivaS’ha adjudicat a l’empresa Acciona i suposarà una inversió d’1.598.297 euros

 

Moll: “És una instal·laciĂł que encaixa en el nostre model de ciutat, que aposta per crear espais als barris que fomentin la convivĂšncia i dĂłna resposta a una demanda histĂČrica de la barriada”

Palma, 22 de febrer de 2017.- La tinenta de batle d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal i portaveu de l’equip de govern, Neus Truyol, i la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, han informat avui que la Junta de Govern ha aprovat l’adjudicació de les obres del nou poliesportiu de Son Oliva.

 

Moll ha destacat que amb aquesta aprovaciĂł “fem una passa important per a millorar la qualitat de l’espai pĂșblic de Palma i perquĂš el barri de Son Oliva disposi d’un poliesportiu propi, una reivindicaciĂł histĂČrica dels veĂŻnats d’aquesta barriada”.

 

La Junta de Govern ha adjudicat la construcciĂł del nou poliesportiu a l’empresa Acciona i suposarĂ  una inversiĂł d’1.598.297 euros. “Es preveu que les obres durin uns 8 mesos, per tant si tot va bĂ© podria estar enllestit a finals d’any” ha afirmat Moll.

 

La regidora d’Esports tambĂ© ha afirmat que el nou poliesportiu â€œĂ©s una instal·laciĂł que encaixa en el nostre model de ciutat, que aposta per crear espais als barris que fomentin la convivĂšncia”. Aquesta nova infraestructura estĂ  dissenyada per a ser Ășs de l’esport escolar i l’esport base.

 

El nou poliesportiu de Son Oliva tindrĂ  capacitat per a 588 persones i unes dimensions de 2.347 metres quadrats de superfĂ­cie construĂŻda, distribuĂŻts en dos grans espais: una pista esportiva de 1.570 metres quadrats, que inclou graderies, i un espai destinat a vestuaris i accessos. La instal·laciĂł disposarĂ  de vuit vestuaris, un magatzem, banys masculins i femenins i un vestĂ­bul. A mĂ©s estarĂ  dotat de 13 places d’aparcament, dues de les quals es destinaran a persones amb discapacitat.

 

Moll tambĂ© ha destacat que es tractarĂ  d’una infraestructura completament accessible i sostenible, que disposarĂ  d’una caldera de biomassa.

 

 

IME AJUNTAMENT DE PALMA

 

 

Enllaç àudio: https://drive.google.com/drive/folders/0Bwok6RdbmZDIaVRhdE91emFfR1k?usp=sharing

 

Comentarios cerrados