Sports de ca Nostra

La Junta de Govern adjudica la construcció del nou poliesportiu de Son Oliva

Susanna-Moll-Son-OlivaS’ha adjudicat a l’empresa Acciona i suposarà una inversió d’1.598.297 euros

 

Moll: “És una instal·lació que encaixa en el nostre model de ciutat, que aposta per crear espais als barris que fomentin la convivència i dóna resposta a una demanda històrica de la barriada”

Palma, 22 de febrer de 2017.- La tinenta de batle d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal i portaveu de l’equip de govern, Neus Truyol, i la tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, han informat avui que la Junta de Govern ha aprovat l’adjudicació de les obres del nou poliesportiu de Son Oliva.

 

Moll ha destacat que amb aquesta aprovació “fem una passa important per a millorar la qualitat de l’espai públic de Palma i perquè el barri de Son Oliva disposi d’un poliesportiu propi, una reivindicació històrica dels veïnats d’aquesta barriada”.

 

La Junta de Govern ha adjudicat la construcció del nou poliesportiu a l’empresa Acciona i suposarà una inversió d’1.598.297 euros. “Es preveu que les obres durin uns 8 mesos, per tant si tot va bé podria estar enllestit a finals d’any” ha afirmat Moll.

 

La regidora d’Esports també ha afirmat que el nou poliesportiu “és una instal·lació que encaixa en el nostre model de ciutat, que aposta per crear espais als barris que fomentin la convivència”. Aquesta nova infraestructura està dissenyada per a ser ús de l’esport escolar i l’esport base.

 

El nou poliesportiu de Son Oliva tindrà capacitat per a 588 persones i unes dimensions de 2.347 metres quadrats de superfície construïda, distribuïts en dos grans espais: una pista esportiva de 1.570 metres quadrats, que inclou graderies, i un espai destinat a vestuaris i accessos. La instal·lació disposarà de vuit vestuaris, un magatzem, banys masculins i femenins i un vestíbul. A més estarà dotat de 13 places d’aparcament, dues de les quals es destinaran a persones amb discapacitat.

 

Moll també ha destacat que es tractarà d’una infraestructura completament accessible i sostenible, que disposarà d’una caldera de biomassa.

 

 

IME AJUNTAMENT DE PALMA

 

 

Enllaç àudio: https://drive.google.com/drive/folders/0Bwok6RdbmZDIaVRhdE91emFfR1k?usp=sharing

 

Los comentarios están cerrados.