Sports de ca Nostra

Tres gabellins iniciats en el planter de l’Escolar, amb la preselecció Mallorca Sub16 (cadet)

Tres cadetesFrancisco Javier Corbacho Moreno, segon any de cadet, juga amb el C.D. Manacor. Com a prebenjamí, benjamí i aleví jugà amb l’Escolar. Ja d’infantil va marxar a Manacor. El seu lloc habitual amb la selecció és al centre de camp.

Sergio Barroso Carrasco, primer any de cadet. Des d’infantil, al costat del seu germà bessó Alejandro, està sota la disciplina del Reial Mallorca. El seu lloc amb la selecció és de lateral, a banda i banda.

Antoni Martorell Pascual, primer any de cadet. És la primera temporada que juga amb l’Olímpic de Manacor. El seu lloc amb la selecció és el de central.

De moment no coneixem cap poble que aporti a tres jugadors a la selecció. Desitjam molta sort a tots tres.

http://www.capvermell.org

Best

Los comentarios están cerrados.