Sports de ca Nostra

PREVIA REGIONAL PREFERENT ; CCE Sant Lluís i la UE Sami. A Ses Canaletes, 20:30 hores

P1100308-678x381La Lliga Regional Preferent aprofitarà aquest dimecres per posar al dia el seu calendari de partits amb la disputa del duel ajornat entre el CCE Sant Lluís i la UE Sami. A Ses Canaletes, 20:30 hores, es posaran en joc tres importants punts per a les dues esquadres que volen tancar la primera volta amb el caseller mes carregat de punts.

Després de la disputa de l’última jornada, els dos equips es troben amb una diferència de punts entre ells de set punts a favor dels de Tobal Tuduri que arriben a l’envit en segona posició i amb possibilitats de posar-se a un punt del liderat i de deixar la tercera plaça a cinc punts. Els de Ciutadella, vénen de desaprofitar una oportunitat única per atracar-se el liderat, després de l’empat del passat dissabte al Municipal de Maó a zero gols i amb una pena màxima desaprofitada en els instants finals.

Després de la seva derrota durant el cap de setmana a Sant Antoni, els de Ses Canaletes tindran a la seva mà l’oportunitat de poder sumar de nou en positiu davant un dels equips més en forma de la competició. I és que els homes de Micki Gomila arribaran a la trobada amb la possibilitat de superar el CD Migjorn a la taula i deixar 10 punts en el seu caseller, només dos per sota de la tercera plaça que pertany ara al Atletic Ciutadella, el seu últim rival., sempre que vencin a l’equip samista, d’un Tobal Tuduri disposat a sorprendre un cop més al equip lluisser.

Pendent de l’evolució física d’alguns dels seus homes, el tècnic lluisser ha realitzat una convocatòria de tots els seus homes, per esperar fins última hora per confirmar l’onze, a l’espera de poder anar buidant la infermeria i poder comptar amb tots els seus pupils de cara a una cita que serà una autèntica festa, ja que l’entrada és gratuïta i en què els locals volen adquirir llicència per somiar amb tenir les primeres places a tir.

CCE Sant Lluis

P1100308-678x381

Los comentarios están cerrados.