UE Porreres 1 – Athletic Club de Montuïri 1

17 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
DSC_0182 A les 16h del diumenge 12 de febrer era quan s’inicià a Porreres el derbi més autèntic considerat per una part de l’afició. No era un més de la #temporadadelsderbis.Als 15 min. del primer temps es produí una agressió de Ginard sobre un contrari estés al terreny de joc i dins l’àrea local, el col·legiat expulsà a Ginard per vermella directe i xiulà penal a favor dels porrerencs.
Tot seguit, marcaren l’1-0 des dels 11 metres.
Els de Montuïri amb un home menys i un gol en contra es complicava significativament el partit.
Poc temps abans de finalitzar el primer temps, Mayol provocà que un contrari tocàs l’esfèrica amb la ma dins la seva àrea i l’àrbitre xiulà penal a favor de l’Athletic Montuïri. El jugador de l’UE Porreres fou expulsat a l’esmentada jugada per doble targeta groga.
Rechach no fallà i empatà el partit 1-1, celebrant-ho amb els seus companys com un indi i seguidament es finalitzà el primer temps.

El segon temps començà molt similar al primer, amb igualtat de jugadors al camp i amb empat al marcador, però amb 45 min menys per disputar-se.
Malgrat que Munar realitzà alguns canvis per donar experiència i frescor al conjunt de Montuïri, l’Athletic no aconseguí passar de l’empat a 1, després de diverses jugades d’atac.
Als darrers minuts dins l’àrea porrerenca Garcia tengué el partit a les botes, però envià la pilota directament a fora.

Més d’una seixantena d’aficionats de Montuïri es desplaçaren fins al camp de Ses Forques per presenciar el partit i pagaren els 5 € d’entrada i la porcella sortejada pels del poble veïnat, tocà a una mare d’un atlètic que la cedí al club perquè la disfrutin els jugadors. GRÀCIES A TOTS!

Alineació: Miralles Mas, Candela, Miralles Gomila, Cerdà Cifre, Rechach, Tugores, Barceló, Martorell, Ginard, Servera i Mayol.
Suplents: Mas, Nicolau, Ortiz, Mateu i Sampol.
Entrenadors: Guillem Muna i Tomeu Fullana.
Delegats: Jaume Rigo.

Targetes grogues: Ginard (24′), Miralles Gomila (31′), Tugores (34′).
Targetes vermelles: Ginard (24′).

Àrbitres: Prats Miró assistit per Gonález Bestard i Palmer Juan.
Canvis: Mas per Mayol (46′), Mateu per Miralles Gomila (46′), Ortiz per Servera (42′), Garcia per Martorell (80′).

Fotografies del partit a Porreres.
El partit següent serà dissabte a les 17h contra l’SP Son Ferrer al Revolt.

Comentarios cerrados