Sports de ca Nostra

Quatre judoques del RSK, a la Copa d’Espanya d’Alacant

rsk17_valenciaEl judoka del Reshinkan, Lluís Llull, disputà el bonze a la Copa d’Espanya d’Alacant

 

Lluís Llull, Joan Toni Arquellada, Yerai Matamalas i Victor Morales van ser els cadets del Renshinkan que van prendre part en la Copa d’Espanya d’Alacant, nivell * A * Ells representaven Tecnificació Mallorca.

Llull inicia el seu camí guanyant 2 combats fins arribar a semis, perd el pas a la final, disputa la medalla de bronze i també la perd, Arquellada, comença molt bé guanyant 2 combats, perd el tercer i entra en repesca que també ho perd quedant en 7a plaça, Victor guanya un combat i queda en 9a posició, igual que Yerai també en la 9a plaça.

Felicitar els altres membres de l’equip de Tecnificació cadet pels seus brillants resultats:
Maria Oliver i Núria Farelo (TKK) per la seva medalla d’or, Fabio Vera (JCP) bronze, Miquel Àngel Suau (TKK) Jean Rene (JCP) Laura Chanes i Nina Wood (JCP) setena posició.

cap vermell

 

Los comentarios están cerrados.