Previa Regional Preferent; CCE.Sant Lluis – CD Menorca (Diumenge 17:00 hores.)

10 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

P1070440-200x200L’equip Regional buscarĂ  aquest diumenge encadenar la segona victĂČria consecutiva en Lliga davant el CD Menorca a la vuitena jornada de la competiciĂł insular que es disputarĂ  a Ses Canaletes a les 17:00 hores.

DesprĂ©s de la victĂČria a Los Nogales davant el CD Migjorn, els blaus es troben davant la seva oportunitat d’aconseguir el segon triomf consecutiu, per segona vegada aquesta temporada.

El tùcnic local seguira arrossegant baixes, amb la infermeria a poc a poc buidant totes les baixes, i que sempre te visita d’algun jugador que no pot estar a l’disposició del cos tùcnic per al partit de cap d setmana.

Aquest partit suposarĂ  el retorn de la pilota a Ses Canaletes des del 8 de gener, atĂšs que entre el partit ajornat davant la UE Sami, com la jornada de descans del cap de setmana passat, la parrĂČquia local no veu els seus des d’aquesta data.

A la banqueta rival s’asseurĂ  Tolo Rosello, conegut a la parrĂČquia lluissera donat el seu passat com tecnico en el futbol base de la nostra Entitat.

El planter maonĂšs arriba a Ses Canaletes amb un balanç d’una victĂČria, dos empats i quatre derrotes i amb tres setmanes consecutives sense aconseguir la victĂČria.

Aquesta temporada, totes dues esquadres es van enfrontar en l’Ășltima jornada de Copa a l’Estadi Mahones amb un resultat voluminĂłs a favor dels de Rosello, 7-2, que dista molt de la realitat existent entre les dues plantilles. La temporada passada en l’enfrontament entre tots dos a Ses Canaletes, els pupils del llavors entrenador Jose Angel Moyano, van caure per 0-2 davant els maonesos, amb gols de Joan Pons i Nacho Mateo.

La trobada d’aquest diumenge serà dirigida per Juan Lorenzo Caules Saurina, auxiliat a les bandes per Joan Pons Coll i Xavi Torras Cubas.

 

Premsa CCE.Santlluis

Comentarios cerrados