Sports de ca Nostra

CRÒNICA DIADA FVIB SANT SEBASTIÀ 2017 DINS EL PROGRAMA IME

20170129_114904El passat dissabte 29 de gener, es va dur a terme la primera diada de voleibol organitzada per la Federació de Voleibol de les Illes Balears, inclosa dins el programa de l’Institut Municipal de l’Esport, coincidint amb les festes patronals de Palma, Sant Sebastià. La jornada tingué lloc, per quart any consecutiu, a les instal·lacions municipals de Son Cotoner i amb una durada, aproximada de 3 hores, en horari de dematí. L’activitat començà a les 10:00 h del matí amb un escalfament general de tots els grups, dirigit pels tècnics de l’activitat. Acte seguit començaren els partits de 4 x 4 en les categories dels mitjans i els grans. Els més petitons gaudiren d’un entrenament dirigit per dos monitors on pogueren demostrar els seus avanços tècnics a través de diferents exercicis individuals i en petit grup.
A mitjan dematí es va fer una aturada per deixar descansar i hidratar als joves esportistes. Acte seguit es va aprofitar per fer la fotografia familiar com mana ja la tradició. Després es va canviar una mica la dinàmica, aconseguint mesclar els mitjans i els grans per fer partits de 6 x 6. Els mes petits s’iniciaren en el joc col·lectiu del 2 x 2 i 3 x 3.
Any rera any, i gràcies a l’esforç de la FVIB, l’IME, els centres educatius i els propis tècnics, aconseguim un major nombre de participants. Enguany hi assisitiren més d’un 70% dels joves inscrits al programa que suposa una xifra de 56 nins i nines i vingueren del centres educatius CP El Terreno, CP Joan Capó, IES Ramón Llull, IES Júniper Serra, IES Emili Darder, CES Sant Alfons i CP Rafal Nou.
L’objectiu de la diada, com altres anys, es va centrar en la diversió i el companyerisme. L’estructura i organització de l’activitat es va desenvolupar a la perfecció, ja que es van muntar un total de 5 pistes organitzades per grups d’edats i nivells; 2 pel grup dels mitjans, 2 pel grup dels grans i 1 però més ampla i a la pista central pels autèntics protagonistes de la diada, els petits. Els grups seguiran la seva feina dues hores a la setmana, fins al mes de maig on tindrà lloc la segona diada, la qual forma part de l’acta de cloenda de les activitats del programa IME, on la Federació de Voleibol hi col·labora anualment. Aquesta es du a terme a les instal·lacions exteriors de Son Moix. Donar l’enhorabona a l’equip tècnic, a la Federació de Voleibol de les Illes Balears i a l’Institut Municipal de l’Esport per seguir treballant en la formació esportiva de cada nin/a, centrada en l’aprenentatge individualitzat i donar a entendre el voleibol com una eina educativa i formativa, fomentada en el respecte als companys i la cohesió grupal.
20170129_101544 20170129_111130

Los comentarios están cerrados.