CCE.SANT LLUIS JUVENIL – MES INTENSITAT QUE FUTBOL

5 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

2017-02-04-PHOTO-00000060-300x200El CCE Sant LluĂ­s va caure derrotat per la mĂ­nima (2-1) a San Carlos dins de la sisena jornada de Lliga Juvenil. Amb aquest marcador, els blaus continuen molt a prop de la zona d’ascens, ara a cinc punts dels de San CarlOs, lĂ­ders de la categoria, encara que amb un partit menys per als de Noval. El seu bon començament de lliga es tradueix en tres victĂČries en cinc partits jugats per un total de nou punts a la classificaciĂł.

L’equip dirigit per Elias Noval ha perdut una gran oportunitat de puntuar. El lluisser Adria Fortuny obria el marcador a la contra al minut quatre, desprĂ©s d’aprofitar el rebot d’un balĂł dividit entre Damia Vinent i un davanter local que deixar a Fortuny davant Chorfi batent de fort tret, es portavan nomĂ©s quatre minuts de joc

En un partit on el futbol brilla per la seva absĂšncia, la necessitat de victĂČria dels dos equips deixa el control de l’esfĂšric per a ningĂș. Tots dos equips van anar avançant en la trobada amb una alta intensitat que en ocasions feia a saltar espurnes entre els pupils de Kike Romero i Elias Noval.

La gran actitud dels de Ses Canaletes demostrava que eren plenament conscients de la importĂ ncia de treure un resultat positiu de la seva visita a MaĂł, perĂČ a la vora del descans i en dues jugades prĂ cticament consecutives, els locals van aconseguir capgirar el marcador amb tota la segona part per davant.

Amb el 2-1 a favor dels locals es passa a una segona meitat encara molt mĂ©s intensa que la primera, perĂČ, a mesura que anava pujant aquest nivell d’intensitat en el partit desapareixia encara mĂ©s el poc futbol que van brindar els dos equips. Els de Noval van empenya amb mes criteri que els de Romero que s’encomanaven a les jugades individuals dels seus dos foranis, Omar i Musa, que posaven en alguns compromisos els aguerrits defensors visitants.

No obstant aixĂČ, va poder passar de tot en els Ășltims quaranta-cinc minuts, un remate de cap desprestigio d’una falta frontal rematada per Damia al travesser va poder ser l’empat, poc desprĂ©s, i en una acciĂł prĂ cticament idĂšntica, de nou Damia va tornar a enviar el esfĂšric a la fusta de la meta de Chorfi per rebutjar posteriorment la defensa local.

A la contra va poder sentenciar el local Musa, perĂČ la gran intervenciĂł de Llorenç en un mĂ  a mĂ  del davanter local acaba per donar mĂ©s emociĂł si cap al final del partit. Els canvis de tots dos equips van fer mantenir la intensitat de tot el matx, perĂČ al final, els de Kike Romero van deixar els tres punts a San Carlos per desesperaciĂł visitant que va veure com va perdre una gran oportunitat de donar un cop sobre la taula en aquesta Lliga Juvenil que tendra emociĂł  per etiquetar al campiĂł.

El CCE Sant LluĂ­s jugarĂ  el prĂČxim partit de la lliga el dissabte 11 febrer a les 17:00 hores a Ses Canaletes davant el CE Alaior, un altre partit complicat per als de Noval que volen seguir vius i que no han dit la seva Ășltima paraula.