Previa Juvenil ; UD Mahon i CCE Sant Lluís avui a partir de les 16:30 hores

4 febrero 2017 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_7243-1-200x200UD Mahon i CCE Sant Lluís protagonitzen avui, a partir de les 16:30 hores a San Carlos, l’autèntic duel al cim de la Lliga Juvenil. Tots dos equips estan separats per només dos punts, de manera que una victòria blava li donaria avantatge sobre els de Kike Romero. Els de Noval per la seva banda, malgrat aquesta lleugera desavantatge classificatòria, compten amb un partit pendent, el que li enfrontarà el proper 23 de febrer a les 19:00 hores a l’actual segon classificat, el Dosa CF.

Els nostres es troben ficats de ple en la lluita per el cap de la taula, però els nostres ho tenen clar, segueixen pensant en fer les coses bé com fins a la data per poder seguir, sense pressió, en aquestes places que donen dret a lluitar per l’ascens a Lliga Nacional Juvenil. Els pupils del tècnic asturià, estan realitzant una temporada de llevar-se el barret, però volen més, volen seguir en la lluita i per això van sense por a San Carlos, en què ja van vèncer en la competició de Copa, pel que tenen més a guanyar que a perdre.

En una Lliga boja, com s’aquesta veient en les primeres jornades, qualsevol derrota o victoria pot posar a qualsevol equip en la lluita i els nostres poden donar fe d’això, després de la soferta victòria de la passada jornada davant l’At. Ciutadella. Els nostres ho saben, han de ser ambiciosos i ho són, ha de ser treballadors i ho són, han de ser un equip i ho són, han de ser ells i res més.

 

CCE Sant LLuis

Comentarios cerrados