Sports de ca Nostra

Actualidad del C.V.Soller

CADET F. A : EL CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER TOMBA AL PRIMER CLASSIFICAT I ASSOLEIX EL LIDERAT

Posted: 31 Jan 2017 04:06 AM PST

CV MANACOR 1-3 CVS CONST. MIQUEL MORELL SÓLLER (19-25/25-21/22-25/20-25)

Partit dels que fan afició. Així podem descriure l’encontre entre el Manacor i el CVS a na Capallera.
Les Solleriques guanyaren el partit per 1-3 contra un rival que tenia molt ben preparat el partit i que ajudats per el seu public i una gran defensa posaren les coses molt dificils a les nostres, que s’hagueren d’arromangar per aconseguir la victòria .Una pista molt complicada peró que al mateix temps es un gust poder hi jugar .
Jugaren : Laura Mayol ,Marta Jaume , Aina Gomez , Teresa Mas ,Laura de Chavarria , Luisa de Miranda ,Carla Bort , Marga Sastre ,Mariona Galindo i les infantils Laura Weingart ,Laura Manrique i Sara Sanchez.
Proper partit Dissabte a les 12h a Son Angelats contra un sempre dificil Sagrat Cor .
Enhorabona per la victòria i a seguir en la bona linea !!!
Vos hi esperam a tots !! … passarem llista!

INFANTIL F. C : EL CVS NÀUTICA SÓLLER TANCA LA PRIMERA VOLTA AMB UNA NOVA VICTÒRIA A CASA

Posted: 31 Jan 2017 03:58 AM PST

CVS NÀUTICA SÓLLER 3-1 AGORA PORTALS “A” (25-9/25-7/20-25/25-19)

Les més menudes del Club van mostrant partit rere partit la seva evolució com a equip i com a jugadores, adaptant-se als petits canvis que es van introduint al sistema de joc amb rapidesa i mostrant les ganes de volei que duen dins. El passat dissabte van jugar el darrer partit de la primera volta davant un Àgora Portals que només va aconseguir fer mal a les de Nàutica Sóller els dos darrers sets tornant pilotes de primer i segon toc creant desordre en el joc de los solleriques, que estan acostumades a un joc més ordenat.

Els dos primer sets van ser de clar domini solleric, cosa que es veu reflectida als tantejos de 25-9 i 25-7. Al segon set es va baixar la guàrdia i les d’Àgora ho aprofitaren per posar-se per davant al marcador, però quan les nostres van reaccionar no va ser suficient per guanyar el set i es va perdre 20 a 25. Al quart i definitiu set es va tornar a sortir a pista trepitjant fort i desplegant el joc dels dos primers sets. Amb un coixí de punts va tornar la relaxació, però es va saber tancar el set i el partit 25 a 19. Amb aquest partit tancaren una llarga primera volta, amb 13 partits disputats i tot i només haver guanyat 4 partits, quasi sempre han aconseguir guanyar 1 o 2 sets als rivals. El proper dissabte 4 de febrer arranquen la segona volta jugant de nou a Son Angelats davant el Sant Cayetano “C”. Allà les de Nàutica Sólles s’emportaren el partit per 0 a 3, a veure si repeteixen a casa. A per totes menudes!!.

SENIOR M. B : EL CVS CONST. TUENT SÓLLER A PUNT DE TOMBAR EL LÍDER

Posted: 30 Jan 2017 11:38 PM PST

CVS Const. Tuent Sóller 2-3 CV Pòrtol A (22-25/26-24/18-25/25-16/11-15)
Pel CVS  jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Pepllu Calvo, Alberto Terrón, Gerard Puig i Marc Martorell.
Els nostres rebien el líder conscients de la dificultat del partit i de que depenien de la seva capacitat de fer feina i no baixar els braços des de el primer fins el darrer punt per tenir opcions de victòria. Els dos equips que ja ens tenen acostumats a jugar partits llargs i emocionants, compliren amb les expectatives i oferiren un bon partit ple d’alternatives on a cada set les sensacions es capgiraven. Igualtat, lluita i emoció fins arribar al desempat.

Els nostres arrancaren de la pitjor manera. Perderen el servei en el primer punt i amb molts de problemes en recepció, cediren 9 punts seguits que deixava el partit pràcticament finiquitat. Però si qualque virtut tenen els nostres veterans es que juguen igual desde el primer punt fins el darrer i punt darrera punt començaren a sumar. Els nervis i les imprecisions aparegueren en el costat dels visitants que veien com els nostres s’apropaven fins el 11-13. Tot feia pensar que la remuntada era possible però en una jugada desafortunada, l’àrbitre pità unes dobles molt riguroses als nostres que deixà el 11-14 en el marcador i el partit, ara sí, gairebé impossible pels sollerics. En el punt següent arribà el definitiu 11-15 que donà la victòria als visitants que mantenen la primera plaça per davant els nostres que són els segons.
Els nostres jugaran aquest proper dimecres davant el Juvenil del CVS, en el partit ajornat de la jornada del 22 de gener, i diumenge, es desplaçarà a Sant Joan en una nova prova de foc. Enhorabona i molta sort!!..

CADET F. B : IMPORTANT VICTÒRIA DEL CVS FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER DAVANT UN RIVAL DIRECTE

Posted: 30 Jan 2017 11:19 PM PST

CV MAYURGA B 2-3 CVS FUSTES CAN VAQUER SOLLER amb parcials de 19-25/25- 19/21-25/25- 20/11-15.
Aquest passat dissabte en el Col·legi Magdalena Sofia s’enfrontaven dos equips que es trobaven empatats a la classificació amb 8 victòries i 4 derrotes, i la veritat que el partit va ser molt igualat amb victòria en el cinquè set per part de les nostres nines. El partit com s’esperava va començar molt igualat amb alternatives en el marcador, fins arribar als moment decisius del primer set a on les nostres estigueren mes encertades i s’apuntaren aquest primer set.

El segon va ser igual que el primer però a favor de les locals. El tercer set va a tornar ser per les solleriques que estigueren mes efectives en el servei que va fer molt de mal a la recepció local. En el quart les locals sortiren a per totes jugaren amb mes ambició que les nostres i se feren amb aquest quart set amb certa claredat.

Amb empat a dos arribarem al set definitiu, començant les nostres nines molt entonades i des d’un principi les solleriques dominaren el joc i el marcador, que a pesar de l’esforç de les locals per capgirar-lo, les nostres es mostraren molt segures i guanyaren aquest important partit.
Enhorabona!! Les nostres rebran l’Entrec. Montesion el proper divednres a Son Angelats a les 20:00 h. Sort!!

INFANTIL F. A : VICTÒRIA AUTORITÀRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO

Posted: 30 Jan 2017 11:11 PM PST

CV MAYURGA A 0-3 CVS CONST. M. GALINDO SOLLER amb parcials de 10-25/13- 25/5-25

Per el CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER jugaren, Silvia Mairata, Laura Weingart, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Sara Sanchez, Claudia Morell i Esther Coll.

 Es presumia un gran partit en el Col·legi Magdalena Sofia, entre les solleriques de CVS CONST. M. GALINDO SOLLER, primeres classificades de la lliga regular de primera, i el conjunt CV MAYURQA, terceres classificades, i la veritat que el partit i l’ambient en el Col·legi no varen defraudar.

L’equip local que començà amb molta il·lusió, però es va trobar un equip solleric molt seriós amb el seu joc que no va donar opció a les entusiastes nines de l’equip col·legial.

En el començament les locals dominaren el joc però de seguida les solleriques se posaren ses piles i amb bones transicions de defensa atac i ajudades d’un bon servei es mostraren molt superiors a les jugadores locals.
Gran partit de de les nostres nines que els hi permet seguir comandant la classificació a l’espera del partit que jugaran el pròxim divendres a les 18h en el pavelló de Son Angelats davant el Manacor, segon classificat en un partit que promet espectacle. Molta sort!!..

Los comentarios están cerrados.