Sports de ca Nostra

Més de 1.400 nedadors “màsters” estan citats des de dijous per competir a les piscines de Son Hugo

poster_2017-01Susanna Moll: “Aquest equip de govern està mimant especialment les piscines de Son Hugo perquè continuïn sent un referent al món de la natació”

 

Els dies 2, 3, 4 i 5 de febrer es celebra el XXIII Campionat d’Espanya Open Master d’Hivern amb 1.421 nedadors de 169 clubs de natació d’Espanya i altres països

 

Vicente Calderón: “Fa dos anys hi participaren 1.045 nedadors i enguany ja són 1.421, l’increment de participants és considerable”.

 

Palma, 30 de gener.- La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, juntament amb el president de la Federació Balear de Natació, Vicente Cáceres Muñoz, ha presentat avui al saló de plens de l’Ajuntament de Palma el XXIII Campionat d’Espanya Open d’Hivern de Natació que es disputarà a les piscines municipals de Son Hugo.

 

Entre aquest dijous 2 de febrer i diumenge 5 de febrer Son Hugo acollirà la 23 edició del Campionat d’Espanya Open d’Hivern, que comptarà amb la participació d’un total de 1.421 nedadors (865 homes i 556 dones) de 169 clubs de natació d’Espanya. Pel que fa als participants de Balears són un total de 167, 99 homes i 68 dones, de 13 clubs diferents.

 

Moll ha aprofitat l’acte de presentació per recordar que aquesta prova no es disputava a Palma des de 2014  i ha posat en valor la importància de les instal·lacions de Son Hugo. “Aquest equip de govern està mimant especialment les piscines de Son Hugo perquè continuïn sent un referent al món de la natació”, ha dit.

 

Per la seva banda, Vicente Cáceres ha agraït la implicació de l’IME i ha volgut destacar el paper dels “40 voluntaris” que ajudaran a organitzar la competició així com dels àrbrites . “Celebram aquest Campionat des de l’any 94 i esperam que vagi a més, el món master cada vegada està més recolzat per la Federació i pels equips de natació i a més molta gent no vol deixar de nedar”, ha dit.

 

Aquesta edició destaca per l’elevat número de participants, que pertanyen a 169 clubs de tots els punts d’Espanya. A més, en ser una prova Open, disputaran diferents proves esportistes de Rússia, Finlàndia, Portugal i Andorra.

 

Durant les proves es podrà veure competit fins a set ex olímpics. Destaquen Laura Roca, de Terrassa, present a Sydney 200 i Atenes 2004; Cristina Rey (Barcelona 92); Sylvia Fontana, present a Montreal 76 i l’alemana Ute Hasse, subcampiona olímpica a Los Angeles 84. En la categoria masculina destaquen el velocista madrileny Juan Benavides (Halegados), olímpic a Atlanta 96 i Sydney 2000, el britànic Matthew O´Connor (Master Baleares), i el català Pere Balcells(Nagi), olímpic a Munich 72.

IMG_0211

Los comentarios están cerrados.