Sports de ca Nostra

La XXVI Challenge Ciclista Mallorca a su paso por Palma ocasionara restricciones de Tráfico

CapturaAmb motiu de la realització  de la XXVI Challenge Ciclista Mallorca  diumenge  dia 29 de gener de 2017 es produiran els següents talls de circulació:

 

  1.      A les 6 hores es tallarà la circulació rodada de l’av. de Gabriel Roca cap a l’aeroport, des de la rotonda de Portopí fins al c. de  Monsenyor Palmer, i estarà tancada fins que acabi la prova esportiva. La circulació cap a Andratx estarà provisionalment oberta i es mantindrà també oberta també cap a l’aeroport per l’av. de Gabriel Roca des del c. de  Monsenyor Palmer.

 

  1.      A les 10 hores es tancarà el trànsit de l’av. de Gabriel Roca des del c. de  Monsenyor Palmer, cap a Andratx. Es mantindrà obert cap a l’aeroport per l’av. de Gabriel Roca des del c. de Monsenyor Palmer.

 

  1.      A les 12 hores es tancarà totalment el circuit, per la qual cosa no es podrà circular pel passeig Marítim, en cap dels dos sentits, des de la rotonda de Portopí fins a la Ma-19 (endret del c. de Manuel Azaña, on els ciclistes fan un gir de 180⁰).

 

  1.      Devers les 15.30 hores s’obrirà l’av. de Gabriel Roca cap a Andratx.

 

  1.      Fins a les 18 hores no es permetrà la circulació per l’av. de Gabriel Roca cap a l’aeroport, des de la rotonda de Portopí fins al c. de Monsenyor Palmer. Cap a Andratx estarà obert i també cap a l’aeroport per l’av. de Gabriel Roca des del c. de Monsenyor Palmer.

 

 

Los comentarios están cerrados.