Sports de ca Nostra

L’Ajuntament de Palma reconeix la trajectòria del campió de Pesca Submarina Pedro Carbonell

pescasubmarinaAquest cap de setmana es celebra el XVI Masters de Pesca Submarina que compta amb la participació d’esportistes locals i de Grècia, Itàlia, Xipre, Croàcia i Tahití

 

El batle i la regidora Susanna Moll han lliurat una placa de la ciutat a Pedro Carbonell com a reconeixement “per la seva trajectòria”

 

Palma, 25 de gener.-El batle de Palma, Jose Hila i al regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, juntament amb el president de la Federació Balear d’Activitats subaquàtiques (FBDAS), Juan Mas, el vicepresident de la Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques (CMAS), Andrés Sureda,  el president de la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques, José Olmedo i el director tècnic del comité de Pesca Submarina, Amanç Bolós, han presentat avui la Setmana Màster Ciutat de Palma de Pesca Submarina.

 

Durant l’acte de presentació d’aquest certamen, que s’ha celebrat a la sala de plens, el batle, Jose Hila, ha lliurat una placa de la ciutat al campió Pedro Carbonell, que ha estat  tres vegades campió del món, 4 d’Europa i 8 d’Espanya. El batle ha destacat la “trajectòria professional” de Pedro Carbonell i la seva tasca com a divulgador del món de la mar.

 

El Reial Club Nautic de Palma serà el punt de partida durant cap de setmana de les següents competicions relacionades amb la pesca submarina: XVI Master Ciutat de Palma (29 de gener)¡; el  II CMAS World Cup (27 de gener) ; el XVII Open Ciutat de Palma  i el VI Memorial a Sebastià CarbonellhomenatgeCarbonell

 

 

Los comentarios están cerrados.