Sports de ca Nostra

Noticies C.V.Soller

INFANTIL F. C : PRIMERA VICTÒRIA A CASA DEL NÀUTICA SÓLLER

Posted: 24 Jan 2017 05:13 AM PST

CVS NÀUTICA SÓLLER 3 – 2 AD ALARÓ (25-12/20- 25/25-14/25- 18)
Les jugadores del CVS Nàutica Sóller ja havien aconseguit guanyar dos partits durant aquesta primera temporada com a federades, però fins ara no havien guanyat jugant a casa. Es per això que aquesta victòria té un sabor una micona més especial.

En un divendres fred i de pluja les solleriques jugaren un partit seriós, amb algun petit alt i baix, però que es va saber resoldre en el moment oportú. Tan sols al segon set hi va haver dubtes al joc de les nostres, però la resta del partit va ser un reflexe del molt bon entrenament que es va dur a terme al dijous previ al partit. Els frees van funcionar molt bé i les col·locadores van poder repartir el joc per tal de poder aconseguir punts d’atac. I un molt bon servei de mà alta que ja executen quasi totes les jugadores van fer mal a la recepció alaronera.

Aquest dissabte 28 de gener juguen el que serà el darrer partit de la primera volta i ho tornen fer a casa a les 12:00. A seguir fent feina que els fruits arriben!!

JUVENIL F. A : BON PARTIT DEL CVS XC PROPERTIES SÓLLER A MANACOR ABANS DE REBRE EL LÍDER

Posted: 24 Jan 2017 04:47 AM PST

CV Manacor 0-3 CVS XC Properties Soller (14-25/11-25/18-25)

L’encontre era molt important per les nostres ja que per assolir l’objectiu marcat no es poden permetre fallar. Fou un partit molt incòmode el que jugaren les solleriques, on les manacorines, a pesar del resultat, no posaren les coses gens fàcils.

Els tres sets foren iguals, on les de La Vall des del primer moment es posaren a per feines i no donaren opció a les locals de capgirar el marcador, amb una gran concentració per part de tot l’equip, cometent molt pocs errors i destacant amb una gran recepció.

La propera jornada per a les nostres juvenils s’avança a avui, dimarts 25, en que s’enfrontarà al líder, Cide A, en un partidàs de volei que no vos podeu perdre… molta sort!!!.

CADET F. B : GRAN PARTIT DEL CVS FUSTES CAN VAQUER SÓLLER, TOT I LA DERROTA

Posted: 24 Jan 2017 04:34 AM PST

CVS Fustes Can Vaquer Sóller 1-3 CV Pórtol A (25-21/15- 25/13- 25/20-25)

Les solleríques intentaren sorprendre al segon classificat de la lliga i jugaren un gran partit, però els faltà un poc d’experiència per competir en els moments claus de l’encontre. Les cadets del CVS segueixen mostrant cada cap de setmana la seva feina feta durant els entrenaments i els permet recollir els fruits de la seva millora en el joc.

Un partit on podem destacar la gran feina en defensa i recepció que féren les locals contra un rival molt potent en atac. Hem de reconèixer que el Pòrtol va fer molts de mèrits per endur-se la victòria, i la seva feina en atac, persistent, va poder amb la defensa sollerica.

La pròxima setmana les nostres afronten un dur partit contra el CV Mayurqa-Sta. Magdalena Sofia, el qual ocupa una posició per davall el CVS Fustes Can Vaquer Sóller, el partit tendrà lloc al pavelló de Santa Magdalena Sofia, dissabte 28/01/17 a les 11:30h.

INFANTIL F. A : CONTUNDENT VICTÒRIA DEL CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER

Posted: 24 Jan 2017 04:27 AM PST

CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER 3-0 CV LA SALLE PONT D’INCA amb parcials de 25-8/25- 13/25-8
Pel CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER jugaren Marta Riutort, Silvia Mairata, Laura Weingart, Aina Zamrik, Ines Tugores, Mar Crespi, Paula Mayol, Malen Sebastian, Sara Sanchez, Claudia Morell i Esther Coll.

Aquest passat divendres les nostres nines de CVS CONST. M. GALINDO SÓLLER reberen la visita de les nines de la Salle Pont d’Inca, aconseguint una clara victòria per 3-0 en un partit molt seriós davant un voluntariós equip visitant. L’equip solleric va sortir amb les idees molt clares i amb un bon servei dominava el joc amb claredat, així com el contratac de les solleriques feia molt de mal a les jugadores visitants. El segon set va començar més igualat però de mica en mica les solleriques anaven imposant el seu joc fins arribar a guanyar amb contundència. El tercer set no va tenir història ja que les locals imposaren un gran ritme que les visitants no pogueren aguantar.
En definitiva gran partit de les solleriques que tornaran a jugar el pròxim divendres al les 20h davant el Mayurqa A en el col·legi Margalida Sofia.

Los comentarios están cerrados.