Sports de ca Nostra

L’IME implementarà al 2018 una nova modalitat de targetes per a tots els esportistes dels clubs de les grans instal·lacions

20170119 IMEL’IME implementarà al 2018 una nova modalitat de targetes per a tots els esportistes dels clubs de les grans instal·lacions

 

L’equip directiu de l’IME s’ha reunit amb la federació i clubs de natació i de waterpolo per a informar-los de la proposta

 

Moll: “aquesta decisió equipararà les condicions d’us de tots els clubs que actualment utilitzen les grans instal·lacions sense haver d’assumir el cost d’un abonament”

 

Palma, 19 de gener de 2017.- La tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el gerent de l’IME, José María González, i membres de l’equip directiu de l’IME varen mantenir ahir horabaixa una reunió a Son Hugo amb el president de la Federació Balear de Natació i representants dels clubs de natació i de waterpolo de Palma. Moll els hi ha informat de la intenció d’establir un sistema d’accés a les grans instal·lacions amb una nova modalitat de targetes per als esportistes i els tècnics dels clubs amb una quota simbòlica, que es recollirà a l’ordenança del proper any.

 

Així mateix, la regidora ha afirmat que “aquesta decisió equipararà les condicions d’us de tots els clubs que actualment utilitzen les grans instal·lacions sense haver d’assumir el cost d’un abonament, recordem que els clubs de natació tenien aquesta normativa des de 1993 i els clubs de salts, sincronitzada, waterpolo, gimnàstica esportiva, judo i taekwondo des de l’any 2014”, obligació que es recollia als articles 19.6 y 19.7 del BOIB 174 de 19 de desembre de 2013.

 

El gerent de l’IME ha avançat a la reunió que s’estan treballant els plecs per a aprovar un projecte de remodelació integral de les piscines municipals de Son Hugo amb un pressupost de 2.300.000 d’euros de la Llei de capitalitat. Aquesta reforma, que seguirà criteris de sostenibilitat i d’eficiència energètica, consistirà en l’adequació dels vasos de les piscines, la instal·lació de plaques fotovoltaiques, renovació dels sistemes d’aire, implementació de sistemes de desinfecció per ultraviolats, instal·lació de mantes tèrmiques i sistemes d’escalfament de les dues piscines exteriors, que donarien solució a la reclamació dels clubs de natació per a realitzar els entrenaments a la piscina de 50 metres durant tota la temporada i oferirien un nou espai per als dos clubs de waterpolo.

 

Per a dur a terme aquesta reforma s’obrirà una via de comunicació per tal d’explicar el projecte i recollir les propostes dels tècnics. Durant els mesos que la piscina romangui tancada es cercaran espais alternatius per a cobrir els horaris d’entrenaments dels clubs.

 

 

Los comentarios están cerrados.