Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, sopar amb socis a Santanyí i sorteig de 38 viatges.

Sopar amb socis de Santanyí 2016El proper dijous dia 19 a les 20’45 hores tindrà lloc en el Bar Can Piquer un sopar de la PB Els Tamarells a Santanyí, i posterior sorteig de viatges.
  El menú és entrepà de llom o pollastre, o hamburguesa, els tres combinats amb formatge i bacó, amb ceba caramelitzada; amb begudes, postres (gelats o xocolata calent) i cafès. El preu és de 10 euros pels socis, 12 pels no socis, i el telèfon per a reservar és el 971 653198.
  Després del sopar es sortejaran 36 viatges !! Entre tots els socis 8 viatges pel partit FC Barcelona – Leganés (18/19 de febrer), 10 viatges pel partit FC Barcelona – Sporting (1 de març), 10 viatges pel partit FC Barcelona – Celta (4 de març), i 8 viatges pel partit FC Barcelona – París Saint Germain (8 de març); i entre els socis assistents un viatge per a dues persones pel partit de Lliga FC Barcelona – Leganés.
 Recordau que les places del recinte són limitades, ja vos podeu anar apuntant.
  Tots units fem penya !!!
escut PB Els Tamarells

Los comentarios están cerrados.